Kings Place
Image default
Woningen

Wij zijn een makelaarskantoor, maar niet eenvoudig.

Bent u op zoek naar een investeringswaardige woning? Wij staan ​​klaar om u dergelijke objecten aan te bieden. BESTE PRIJS GARANTIE VOOR HET DOOR U GEKOZEN WONING Het bedrijf is sinds 2005 actief op de vastgoedmarkt. Heeft zich in samenwerking met klanten en partners gevestigd als een betrouwbaar bedrijf. Ons kantoor en alle medewerkers zijn gevestigd en hebben staat. vergunningen en licenties om vastgoedactiviteiten uit te voeren, de nodige opleiding hebben gevolgd en ruime ervaring hebben. Wij garanderen de conformiteit van de verstrekte informatie met de werkelijkheid.

Wij zijn een makelaarskantoor, maar niet eenvoudig, maar erg goed. Omdat we altijd bij je zijn, en we staan ​​voor een gezamenlijk bedrijf, laten we je kennismaken met de vastgoedmarkten in verschillende steden. Het is de taak van de bedrijfsleider om u alle nodige informatie te geven, wij begeleiden u bij het inspecteren van vastgoedobjecten. We stellen voor welke appartementen u kunt verdienen door te verhuren of door te verkopen. We laten u de appartementen zien waarin u het beste kunt wonen of uw vakantie kunt doorbrengen en we praten over alle voor- en nadelen van deze of gene vastgoedoptie. Ja, dit klopt qua verkoop niet. Maar dit is correct vanuit het oogpunt van de menselijke benadering van werk. Wij helpen u bij het beheren van uw appartement of villa. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen bij de aankoop van onroerend goed.

Als toonaangevende ontwikkelaar in de regio maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen bij de bouw van onze faciliteiten. Doordachte planning, diverse infrastructuur van de complexen, gunstige ligging van objecten in de maximale nabijheid van de zee en het stadscentrum. Het bouwbedrijf heeft een verkoopafdeling waar je appartementen koopt zonder extra kosten en commissies van makelaars. Wij bieden onze kopers gunstige voorwaarden voor de aankoop van onroerend goed in de vorm van: een rentevrij afbetalingsplan, een flexibel aflossingsschema en een gratis pakket aan diensten met onder meer after-sales service, hulp bij het heruitgeven van documenten voor een appartement, verhuur van het verworven onroerend goed, een selectie van meubels, apparaten en andere huishoudelijke artikelen … Als bouwer en beheermaatschappij nemen wij u alle rompslomp uit handen.

 

 

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/