Kings Place
Image default
Woningen

Slotenmaker Delft helpt je wanneer je de sleutels binnen bent vergeten!

Je kent het wel, je trekt de deur dicht en oeps! De sleutels liggen nog binnen. Het is altijd vervelend wanneer je dit overkomt en wanneer dit gebeurt wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Je kunt hiervoor terecht bij een slotenmaker. Kom je uit Delft en is dit momenteel bij jouw gebeurt? Bel meteen slotenmaker Delft, ze zijn er altijd binnen 25 minuten en zullen je zo snel mogelijk helpen weer binnen te komen. Het kan zo zijn dat het slot opengebroken moet worden of dat het slot na het openbreken kapot is gegaan. Slotenmaker Delft helpt je ook weer zo snel mogelijk een nieuw slot op de deur te krijgen. 

Wanneer kun je slotenmaker Delft inschakelen? 

Er zijn een heleboel verschillende momenten wanneer je een slotenmaker kan inschakelen. Je kunt ze bellen  bij veel oorzaken die te maken hebben met deuren, sloten, sleutels en beveiliging bellen. Je kunt ze op elk uur van de dag bellen en zijn 7 dagen in de week bereikbaar en klaar om je te helpen. Ben je bijvoorbeeld je sleutels binnen vergeten en valt de deur achter je dicht? Dan kun je ze bellen en staan ze altijd binnen 25 min bij je op locatie. 

Heb je een verouderd slot en krijg je de sleutel niet meer in het slot of breekt de sleutel af in het slot? Ook dan kun je ze bellen en helpen zij je bij het vernieuwen of vervangen van de sloten of het slot wat op dat moment verouderd is. 

Ben je benieuwd of de sloten die je hebt veilig genoeg zijn voor inbrekers? Dan kun je ook zeker bij Exacto terecht voor eventuele adviezen en het maken van een afspraak voor nieuwe sloten. 

Ben je je sleutels kwijt geraakt? Natuurlijk is dat vervelend en ook dan wil je snel geholpen worden, ze zullen je zo snel mogelijk helpen aan een nieuw slot met natuurlijk een bijpassende sleutel.