Kings Place
Image default
Woningen

Help, ik heb een loodgieter nodig

Iedereen komt wel eens op een punt dat er geroepen wordt: Help, ik heb een loodgieter nodig! Bijvoorbeeld voor verstoppingen, lekkages of onderhoud van uw cv-ketel. Dan bent u bij TFK Installatieservice aan het juiste adres. Bij dit loodgietersbedrijf uit Haarlem kunt u terecht voor al uw klussen. TFK Installatieservice is het adres! U bent bij ons verzekert van een goede service. Wij werken met zeer goed opgeleide en ervaren monteurs.

 

Wat zijn de meest voorkomende klussen?

Ons bedrijf, TFK Installatieservice, doet diverse loodgietersklussen voor u. De meest voorkomende klussen zetten wij hieronder voor u op een rijtje.

  • Wij plegen onderhoud en reparaties aan uw CV-ketel. Zo zit u er altijd warmpjes bij of kunt u lekker warm douchen.
  • Wij sporen eventuele lekkages op en zullen deze dan zo snel mogelijk verhelpen. Denkt u bijvoorbeeld aan een lekkende kraan in de badkamer of keuken, wat heel veel water (en dus geld) kan kosten.
  • Wij helpen u ook bij verstoppingen (denkt u bijvoorbeeld aan het toilet, maar ook de afvoer in keuken of badkamer) en het is ook mogelijk dat wij uw afvoer aanleggen en onderhouden.
  • TFK Installatieservice is ook gespecialiseerd in gaslekkages. Zo houdt u het veilig in huis en kunt u verantwoord koken!

 

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden heel divers. Neemt u contact op met ons bedrijf voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Heeft u andere klussen voor ons, dan kunt u altijd overleggen.

 

Loodgietersbedrijf Haarlem

TFK Installatieservice een bekend en een erkend loodgietersbedrijf Haarlem en omstreken. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar met een spoedservice. Hierdoor hoeft u nooit meer dagenlang te wachten op een afspraak. Er worden ook geen voorrijkosten gerekend, wat onze service voordelig maakt.

Alle voorkomende klussen pakken wij aan. Bij ons bedrijf krijgt u waar voor uw geld: onze loodgieters zijn goed opgeleid en werken met de beste apparatuur om uw probleem capabel op te lossen. De meeste van onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de loodgietersbranche!

Loodgietersbedrijf Haarlem persoon en betrouwbaar

Voordat onze loodgieters aan de slag gaan, wordt er een plan van aanpak en een prijsopgave gegeven. Deze aanpak is betrouwbaar en persoonlijk: u als klant bent toch zeker het belangrijkst? Zodra u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag en lossen we uw loodgietersproblemen in no time op zonder verrassingen achteraf!

 

U kunt ons bedrijf, TFK Installatieservice, natuurlijk op internet vinden via Google. Zoekt u op loodgietersbedrijf Haarlem of loodgieter Haarlem. Of kijk op loodgieter haarlem.nu, met een liggend streepje tussen loodgieter en Haarlem. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij TFK Installatieservice! Zo roept u nooit meer: Help, ik heb een loodgieter nodig!!

https://loodgieter-haarlem.nu/

Gerelateerde artikelen

Wij zijn een makelaarskantoor, maar niet eenvoudig.

Perceel verkopen? Lees dit artikel!

Handdoekradiator kopen? Dit is belangrijk.