Kings-place

Echtscheidingsbemiddeling – 3 eenvoudige tips voor een gemakkelijkere echtscheiding of scheiding

Dienstverlening

Het verkrijgen van een scheiding of echtscheiding in New York kan een extreem duur, langdurig proces zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Het volgen van drie eenvoudige stappen kan u veel tijd, geld stress en ergernis besparen.

1) Zoek de hulp van een scheidingsbemiddelingsdienst. Een echtscheidingsbemiddelaar treedt op als neutrale derde partij om te helpen bij het opstellen van de schikkingsovereenkomst die alle kwesties met betrekking tot uw echtscheiding of scheiding behandelt.

Door een echtscheidingsbemiddelaar te verkrijgen, krijgt u de kennis en deskundigheid van iemand die bekend is met alle toepasselijke wetten en procedures en vermijdt u de onnodige kosten om twee onafhankelijke advocaten te behouden die afzonderlijke houders nodig hebben en het proces onnodig verlengen door op een vijandige manier te handelen.

Voor een onafhankelijke mening over een voorgestelde schikkingsovereenkomst kunt u altijd onafhankelijke adviseurs de voorgestelde overeenkomst laten beoordelen voordat u ze ondertekent, zodat u zich zeker voelt dat de voorgestelde overeenkomst eerlijk en vergelijkbaar is met wat waarschijnlijk na een zware en kostbare tegenstrijdig procedure gerechtelijk zou zijn vastgesteld. Het is veel efficiënter en kosteneffectief om advies te winnen van een onafhankelijk juridische adviseur nadat een overeenkomst is afgesloten met de hulp van een bemiddelaar.

2) Kies de juiste New York echtscheidingsbemiddelaar.

Bij het kiezen van een echtscheidingsbemiddelaar is het belangrijk dat u iemand kiest die ervaren is in het geven van de nodige begeleiding bij alle echtscheidings- en scheidingskwesties, waaronder complexe voogdij- en kinderbijstandssituaties en complexe zaken met betrekking tot de waardering en verdeling van activa en passiva. Het is ook nuttig om iemand te kiezen die in staat is om alle gerelateerde diensten uit te voeren, zoals het voorbereiden en indienen van alle vereiste gerechtelijke documenten en de voorbereiding en indiening van eventuele vereiste akten en/of gekwalificeerde binnenlandse relaties (QDRO’s). ß QDRO = Kort voor Qualified Domestic Relations Orders, een rechterlijke orde in de Verenigde Staten

3) Het begrijpen van de kosten en het proces.

Veel echtscheidingsbemiddelaars maken gebruik van een op uurloon gebaseerde vergoedingsstructuur, die snel kan oplopen. Sommige  echtscheidingsbemiddelaar firma’s kunnen echter een gunstiger forfaitaire kostenstructuur aanbieden die tijd bevat voor de bemiddelde sessies, tijd voor de voorbereiding van de schikkingsovereenkomst en tijd voor het indienen van alle vereiste documenten bij de rechtbank. Een all-inclusive tariefdienst zal eerder leiden tot een snelle en betaalbare echtscheiding of scheiding.

https://offerte.nl/mediation/echtscheiding