Kings-place

Wat ga jij deze winter dragen?

Mode en Kleding

Als de tempratuur in ons land begint te dalen is het weer tijd om de winteroutfits tevoorschijn te halen. Om even wat orde in de chaos te scheppen heb ik hier een paar tips wat winterjassen betreft voor jou op een rijtje gezet.

Dit zijn “De modellen” die deze winter helemaal Hip en in de Mode zijn!

Airforce jassen

Misschien heb je al wel eens van ze gehoord maar de Heren airforce jassen en die voor dames zijn dit jaar opnieuw helemaal hot!

Dit merk is de laatste paar jaar steeds populairder geworden en dat is niet zonder reden. Alle winterjassen van dit merk zijn namelijk hartstikke warm!

Ondanks het feit dat de fabrikant hoogwaardige materialen gebruikt om de jas zo goed en warm mogelijk te maken valt de prijs best mee. Je hebt al een jas van dit merk voor onder de tweehonderd euro (dit is voor een winterjas een vrij schappelijke prijs!).

De populaire jassen met bontkraag

Ook deze soort winterjassen doen het dit jaar, opnieuw, goed. Een aantal jaren geleden werden deze jassen met bontkraag vooral onder de scholieren erg populair.

Onder het mom van “alle kindjes worden groot” zijn er tegenwoordig ook een groot aantal (jong) volwassenen die dol zijn op deze jassen.

En “What about” de Parka?

Ook dit is een model die sinds een paar jaar, in Nederland, erg in populariteit is toegenomen. Dat is natuurlijk niet zonder reden, hieronder lees je meer over de kenmerken dan de Parka.

Dit model kenmerkt zich door hun lengte. Het is namelijk zo dan een Parka altijd tot over de heupen komt.

Dit is erg fijn wanneer het waait omdat de koude lucht goed word tegengehouden wanneer deze via de rug omhoog wilt kruipen.

Ook zijn de mouwen altijd afgesloten met een elastiek. Dit is ook weer een extra bescherming tegen koude wind (en regen).

Als je een jas zoekt die speciaal is ontworpen om de kou zoveel mogelijk tegen te houden dan zit je met een parka goed! Meer dan een eeuw geleden is dit model door een lokale bevolking in Antartica bedacht voor precies die reden.

Dus wat ga jij dragen deze winter?

Zoals de titel van dit artikel al zegt is dit de vraag waarvan ik wil dat jij die aan jezelf gaat stellen. Het is dan ook van groot belang dat jij hier goed over nadenkt voor je “gewoon maar wat” uit je kast trekt en mee naar buiten gaat.

Door de enorm snel wisselende mode is het echt nodig dat je hier goed over nadenkt, zeker als je ook nog wat kledingstukken van vorig jaar wilt dragen.

Vaak is het best mogelijk om “oude” kleding te dragen en toch in één lijn te zijn met de modetrends. Dit vergt echter wel wat creativiteit!

Ga daarom eens op het internet zoeken naar populaire mode blog(st)ers. Vaak plaatsen ze ook afbeeldingen van zichzelf waar ze de leukste, en soms gekste, combinaties maken van kleding die als één geheel toch modieus te noemen is.