Kings Place
Image default
Sport

Vet bevriezen, hoe werkt het en wat zijn de effecten?

Door je vet te bevriezen gaat je vet dood en gaat bijna al het vet door je eigen lichaam uit je. Je eigen systeem denkt dat de bevroren vetcellen niet meer goed kunnen werken of dood zijn. De vetcellen gaan weg door je eigen plas, ze zijn zo klein dat je het niet kan zien of voelen. Tijdens de speciale behandeling voel je ook helemaal niks. Het bevriezen van je vet is ontstaan door mensen van een van de bekendste scholen genaamd harvard. Ze hadden ontdekt dat vetcellen heel gevoelig zijn voor kou. Ze hadden gekeken en na 50 minuten waren heel veel vetcellen weg. De machine zuigt als eerst je huid op en wordt daarna koud dat doet de machine, zodat de huid dichtbij de machine kan komen.

Wat zijn de effecten?

Wat zijn de effecten dat de speciale behandeling meebrengt? Het enige wat vastgesteld is dat er zwellingen kunnen gaan ontstaan voor een korte tijd, maar het is alleen vastgesteld als er niet gemasseerd is. De reden van het masseren is dus ook dat je geen zwellingen dus krijgt. Het bevriezen van je vetcellen is dus veilig en niet slecht voor je om te doen. Niemand heeft er last van gehad behalve de mensen die geen massage of behandeling hebben gehad.

Hoeveel behandelingen zijn er geweest

Vet bevriezen doen al veel mensen over de hele wereld. Wereldwijd hebben zo een 9 miljoen mensen hun vet bevroren. Weinig mensen hebben ervan klachten gekregen en de klachten zijn dus ook alleen door zwellingen die zijn ontstaan door het niet masseren van de plek waar je de behandeling hebt gekregen. Het bevriezen van vet bestaat niet heel lang daarom is het nog niet zo bekend en daarom is het ook niet zoveel gebruikt.