Kings Place
Image default
Vervoer en transport

Verpakkingsmachine; do’s en don’t

Een verpakkingsmachine is voor veel webshops zeker een must. Handmatig alles inpakken is namelijk wanneer je bedrijf goed loopt, onmogelijk. Het is wel belangrijk om de goede aankoop te doen, zodat u als bedrijf ook degelijk waarde uit deze grote investering kunt halen. Daarom hebben we wat do’s op een rijtje gezet, die verstandig zijn om te bekijken voor de aanschaf. Dit zijn de volgende:

 

  1. Kijk van te voren goed naar welke machine u aanschaft; voor welke producten zoekt u een verpakkingsmachine?  Welke zou hier goed bij passen? Het is verstandig om van te voren goed uzelf te laten informeren. De aanschaf van een verpakkingsmachine is een heuse investering dus denk hier goed over na.
  2. Combineer het met de juiste verpakkingsmaterialen; naast het kiezen van de verpakkingsmachine is het ook goed om te kijken naar het juiste verpakkingsmateriaal. Dit kunt u goed afstemmen met Idepack. Zij weten namelijk precies welke machine bij uw product past in combinatie met het juiste materiaal.
  3. Laat je goed adviseren; hierboven werd het al benoemd, advies van een specialist is uitermate handig voor u een machine aanschaft. De specialisten weten precies wat haalbaar is en leggen het ook volledig aan u uit.
  4. Kijk naar de beschikbare ruimte; de machine aanschaffen is een ding, maar past hij ook in de ruimte waar u hem gewenst heeft? Bekijk dit goed, zorg daarnaast wel voor loopruimte naast de machine voor reparaties en onderhoud.
  5.  Nieuw of tweedehands; Idepack biedt tweedehands en nieuwe machines aan. Voor een milieubewuste keuze adviseren wij dan ook een tweedehands machine.

 

Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Idépack is een actief bedrijf in verpakkingsmachines met veel ervaring. Onze specialiteit (en zeker ook liefde) gaat uit naar eindverpakkingssystemen. Denk hierbij aan palletwikkelaars, palletiseermachines, horizontaalwikkelaars en seal- en krimpmachines.  Verder bieden wij een attractief pakket aan machineoplossingen, zoals Dozenopzet- & Sluitmachines en Omsnoeringsmachines, welke een zéér interessant totaalaanbod bieden voor onze relaties.

Via ons motto “Kwaliteit in Oplossing én Relatie ©” proberen wij iedere keer weer onze bestaande en nieuwe relaties pro-actief van dienst te zijn met lange-termijn-oplossingen en een actieve samenwerking.

 

 

 

https://www.idepack.nl/