Kings-place

Met het 24 7 transport wordt alles snel verstuurd

Vervoer en transport

Wil je ook een 24 7 transport bieden aan je klanten? Dan heb je hier de perfecte oplossing gevonden! Je kunt dit bedrijf ten alle tijden inschakelen voor het vervoeren van goederen en dat maakt het een zeer flexibel en betrouwbaar bedrijf. Er wordt gezorgd dat de goederen zo snel mogelijk worden afgeleverd bij de locatie waar je dit wenst en ook op een veilige manier. Wanneer je ineens een pakket op een korte termijn moet verzenden is dat bij veel bedrijven niet meer mogelijk. Dan moet je misschien wel wachten tot na het weekend of in het beste geval de volgende dag. Je wilt eigenlijk dat het per direct wordt verstuurd en daarvoor  kan je dan aankloppen bij het 24 7 transport.

 

Altijd bereikbaar

Je kan het 24 7 transport altijd bereiken en dat maakt hen ook een heel fijne partner om mee samen te werken. Niet alleen overdag en op door de weeks dagen, maar ook in de avonden, nachten en in het weekend is het 24 7 transport te bereiken. De opdracht wordt eerst met de klant besproken en daarna gaan zij gelijk over tot bezorging van de goederen. Je kunt de voortgang van de bestelling helemaal bijhouden dankzij de GPS tracker die hierin wordt gestopt. Je kunt zo ten alle tijden je pakketje in de gaten houden en zo weet je ook precies hoelang het nog duurt totdat deze wordt afgeleverd bij de klant.

 

Alle soorten goederen

Vrijwel alle soorten goederen kunnen worden verzonden met het 24 7 transport. De lading die er wordt verstuurd heeft een maximaal gewicht van 25 ton. Je kunt ervoor kiezen om het pakket te laten bezorgen, maar deze kan ook worden opgehaald zodat er geen vertraging kan plaatsvinden. Op die manier kan het 24 7 transport direct voor je aan de slag.