Kings Place
Image default
Vervoer en transport

Hoeveel zijn de kosten van een container verschepen?

De kosten van een container verschepen kunnen ontzettend hoog oplopen, maar wanneer je gebruik maakt van een bedrijf die hier efficiënt mee omgaat kan het ook mogelijk zijn om een container voor een lage prijs te laten verschepen. Het is ook afhankelijk van de plaats waar de container naar toe wordt gestuurd. De kosten van een container verschepen hebben dus meerdere factoren van het bepalen van een prijs. Heb je te maken met een container die naar de overkant van de Atlantische Oceaan moet worden gestuurd, dan zullen de kosten hoger zijn, dan wanneer deze bijvoorbeeld via de Middellandse zee naar een land wordt gebracht dat dichterbij ligt. 

Factoren voor de kosten

De kosten van een container verschepen worden dus ten eerste bepaald door de afstand die moet worden afgelegd. Dit kost namelijk en meer tijd en meer geld om een container verder te verschepen. Daarnaast zijn de kosten van een container verschepen ook afhankelijk van het soort vracht dat je wilt vervoeren. Past het bijvoorbeeld nog bij een boot erbij en hoeft er niet een geheel nieuw schip te gaan varen voor jou bestelling? Dan zijn de kosten ook lager dan wanneer je een schip hebt die niet. Heelmaal vol zit. De kosten worden namelijk verdeeld over het aantal containers die op de boot aanwezig zijn.

Offerte aanvragen

Je kunt op de website van dit transportbedrijf een offerte aanvragen voor hetgeen dat je wilt gaan verzenden. Om alvast een beetje een beeld te hebben van de tarieven kan je ook alvast bekijken wat de tarieven zijn voor het transport dat moet worden geregeld. Hierin wordt opgenomen wat de basiskosten zijn in het land van oorsprong en daarnaast wat de kosten zijn voor een zeevracht en de brandstof die hiervoor moet worden gebruikt. Ook de compensatie met de koers wordt hierin meegerekend.