Kings Place
Image default
Bedrijven

Truien als bedrijfskleding?

Op verschillende momenten in het bestaan van een bedrijf sta je voor keuzes. Een bedrijf begint met een aantal mensen. En eens het bedrijf met meer personen is, dan kan je proberen om te zoeken naar een manier om bedrijf meer zichtbaar te maken. Een van de leukste manieren om dit te doen, is door truien bedrukken.

Waarom truien bedrukken

Net als de keuze maken om de zichtbaarheid van een bedrijf de hoogte in te jagen, moet je ook de keuze maken over wat je juist wil bedrukt zien. Een aantal gekende bedrijven, om maar geen Aldi of Lidl te noemen kozen al voor het starten van een lijn. Of de herkenbaarheid van het logo werd gebruikt door anderen om dit product op te starten.

Een trui is ook beter zichtbaar dan bijvoorbeeld een paar sokken. Het staat ook mooier met een mooie deftige trui. Je kan een perfecte mode-statement maken. Afhankelijk van de keuze die je maakt, ga je ook een ander imago geven aan jouw bedrijf.

Wil je echt kiezen voor een imago van bijvoorbeeld jouw winkel, dan kan je door het maken van een bedrukte trui ervoor zorgen dat iedereen duidelijk aanwezig is in jouw winkel. Als er iemand langskomt met een vraag, dan kan hij of zij steeds duidelijk zien wie er dienst als aansprekingspunt.

De keuze voor een trui zorgt ook voor meer warmte. En heeft iedereen niet op tijd en stond een beetje warmte nodig?

Truien

Hoodie of hoedie niet

Vroeger was een hoodie niet het meest ideale kledingstuk. Het werd aanzien als een stuk kledij dat enkel nodig was bij het sporten. Of dat je aandeed als je thuis op een koude bank ging zitten in de tuin. De laatste jaren is dit allemaal niet meer het geval. Om het in het Engels te zeggen, is deze hoodie meer ‘mainstream’ geworden. Meer aanvaard in het dagelijkste leven. Het is ook een trui die door iedereen, man of vrouw, zonder problemen kan gedragen worden.

Een normale trui heeft dan misschien iets meer imago, maar het is ook voor dit imago beter om aparte modellen te hebben voor mannelijke of vrouwelijke collega’s. Je kan de truien bedrukken met een verschillende design.

Je hebt steeds een heleboel keuzes te maken over het type en de juiste bedrukking. Zorg er wel steeds voor dat je met een tijdloze print kan werken. Op die manier is jouw trui klaar voor een langere tijd. En wie weet? Op een dag, over ik weet niet hoeveel jaar, gaat iemand langs in een veilinghuis, om die unieke bedrukte bedrijfstrui op de kop te tikken.

Maar vooral, een bedrukte bedrijfstrui kan je ook simpelweg gebruiken als een soort van uniform. Ga je op een team-event of kies je voor een zichtbare medewerker in jouw bedrijf? In beide gevallen is een bedrukte bedrijfstrui een mooie keuze.

Gerelateerde artikelen

Het vertaalbureau in Haaksbergen gaat aan het werk

ADR Cursus volgen in Limburg

Java vacatures