Kings Place
Image default
Bedrijven

Zakelijke LED verlichting

LED bandraster verlichting met zakelijke toepassingen is een energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor veel kantoren. LED’s zijn kleine, lichtgevende diode-elementen die veel licht produceren terwijl ze weinig energie verbruiken. Kantoor LED verlichting is een alternatief voor gloeilampen, spaarlampen en andere traditionele verlichting, wat betekent dat het langer meegaat en meer licht produceert. LED vervangt TL Bandraster verlichting is ideaal voor kantoren en openbare ruimtes omdat het een homogeen, breed lichtbeeld produceert dat veel helderder is dan andere verlichtingsopties. LED-bandrasterverlichting is ook ontworpen om verschillende vormen en maten aan te passen aan verschillende omgevingen, waardoor het een veelzijdige optie is die gemakkelijk te installeren is. De armaturen passen naadloos in een modulair plafond en kunnen de ouderwetse TL buizen prima vervangen.

Veel verschil in LED lampen

Professionele LED verlichting is ook een energie-efficiënte optie die veel bedrijven helpt om hun energieverbruik te verminderen en het energielabel te verbeteren. De juiste LED-verlichting verbruikt veel minder energie dan andere verlichtingsopties, wat betekent dat het een kosteneffectieve oplossing is voor veel bedrijven. Omdat LED-verlichting zo energie-efficiënt is, kan het ook helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat een duurzaamheidsvoordeel is dat veel bedrijven waarderen. Let wel op dat niet iedere Led lamp even goed is. Voor professionele Led verlichting, die bijdraagt aan een beter energielabel kunt u niet terecht bij de supermarkt of standaard webwinkel. LED Design Holland, zakelijke LED specialist kan u hier meer over vertellen.

3D Lichtplan op maat

Wilt u een perfect verlichte ruimte? Laat dan een lichtplan op maat maken. LED Design Holland gebruikt hiervoor speciale software. Het programma maakt gebruik van een 3D-modelleringsengine die helpt om het lichtplan te creëren dat het beste bij uw behoeften past. U ziet precies waar de verlichting geplaatst kan worden en de inzage geven in de besparing. U kunnen we het  kleurenspectrum en de lichtintensiteit aanpassen, waardoor de perfecte verlichtingsoplossing ontstaat. We geven aan wat de beste verlichting is voor uw bedrijf en de werkzaamheden. Wilt u ook een lichtplan op maat? Kijk dan op de website van LED Design Holland.

https://www.leddesignholland.nl/