Kings-place

Snel serre aanbouwen

Bedrijven

Snel serre aanbouwen is mogelijk dankzij prefab onderdelen waardoor het mogelijk is om het project al binnen enkele dagen af te ronden. Bovendien maakt het gebruik van prefab onderdelen de serre ook goedkoper.

Wat zijn prefab onderdelen

Dankzij prefab gaat serre aanbouwen veel sneller maar wat is het eigenlijk? Veel mensen weten namelijk niet wat prefab is en hoe het goedkoop geproduceerd kan worden. Prefab onderdelen zijn de delen van een serre dat al van te voren zijn geproduceerd. Deze prefab onderdelen worden in de fabriek in de massaproductie gemaakt wat het veel goedkoper maakt. Dit zijn algemene delen van verschillende constructies dat in de bouw gebruikt kunnen worden. Zo kan het bouwen van de constructie goedkoper en sneller.

Is het van goede kwaliteit?

Prefab wil niet zeggen dat het van slechte of mindere kwaliteit is. Het is gewoon op een andere manier geproduceerd en het is niet geheel met de hand gemaakt. Het heeft voor de rest geen effect op de kwaliteit van serre aanbouwen. Dit zijn delen dat toch al door het bedrijf zelf in de werkplaats gemaakt zouden moeten worden maar in plaats hiervan kunnen ze het goedkoop inkopen. Zo bespaart het bedrijf geld en kunnen ze dit ook doorberekenen aan hun klanten.