Smeervloer leggen als basis voor elke kamer

Particuliere dienstverlening

Een mooie vloer vormt de basis in een ruimte en bepaalt voor een deel de sfeer. Een tegelvloer kan een elegante uitstraling hebben en een zacht tapijt geeft een gevoel van gezelligheid. Om deze bovenvloeren goed te kunnen leggen heeft u een egale basis nodig. De betonnen ondervloer is vaak niet effen en daarom kunt u een smeervloer laten leggen. Deze vloer dient als tussenlaag en zorgt ervoor dat uw bovenvloer prachtig egaal gelegd kan worden. Met hulp van een professioneel bedrijf laat u eenvoudig een smeervloer leggen in uw huis.

Egale laag

Om een vloer mooi te kunnen leggen, is het belangrijk dat u een egale ondergrond heeft. Zowel voor een houten vloer, een tegelvloer of tapijt geldt dat dit alleen egaal gelegd kan worden op een egale ondergrond. Vaak is de betonnen ondervloer van een huis niet helemaal egaal, waardoor het nodig kan zijn om een cementdekvloer te leggen. Daarnaast kan een cementdekvloer ook dienen om de vloer te verhogen, wanneer de ondervloer erg laag is. Ook voor vloerverwarming kan het nodig zijn om een smeervloer te laten leggen. Over het algemeen dient de smeervloer als tussenlaag, maar er bestaan ook cementdekvloeren met een slijtvaste toplaag die direct gebruikt kunnen worden.

 

Professioneel uw smeervloer laten leggen

U laat een smeervloer leggen door een professioneel bedrijf met kennis van zaken. In Gelderland, Brabant en Limburg kunt u kiezen voor Multi Vloeren Brabant. Dit kleinschalige bedrijf heeft een betrokken instelling en behandelt uw huis zoals ze hun eigen huis zouden behandelen. De experts nemen alle materialen behalve het water mee in een vrachtwagen waarin ze het mengsel ook kunnen maken. Dit voorkomt dat er zand in uw tuin gestort moet worden en u last heeft van andere ongemakken. Deze experts laten alles netjes achter en zorgen ervoor dat u een perfect egale cementdekvloer krijgt.