Kings Place
Image default
Bedrijven

Perceel platform

Op kadastralekaart.com vind je gratis online kadastrale kaarten. De gegevens die je ziet worden steeds automatisch bijgewerkt en dus stuit je steeds op actuele informatie.  Je achterhaalt op de kaart nuttige informatie die je helpen bij bijvoorbeeld de aankoop van een perceel of kavel. Bovendien is kadastralekaart.com ondertussen hét perceel platform van ons land geworden.

Perfect podium om je perceel te koop aan te bieden

Dat kadastralekaart.com het perceel platform genoemd wordt heeft te maken met het feit dat je er nu ook je perceel te koop aan kunt bieden. Dat doe je zelfs de eerste vier weken helemaal gratis. Kadastralekaart.com is het perfecte podium om je perceel te koop aan te bieden. Je wekt de aandacht van 150.000 potentiële kopers en hebt direct contact met geïnteresseerden.  Er worden geen courtagekosten gerekend en je brengt je perceel onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Het enige wat je moet doen is de vraagprijs aangeven, een beschrijving van het perceel geven en eventueel foto’s uploaden. Je perceel  wordt vervolgens breed uitgelicht op kadastralekaart.com.

Kadaster gegevens

Hoewel het Kadaster niet verantwoordelijk is voor de website, zie je er wel steeds de actuele Kadaster gegevens. Via de website zoom je in op de Nederlandse provincies, gemeenten en je eigen woonplaats. Je ziet van bovenaf precies waar de perceelsgrenzen lopen en welke objecten op een perceel staan. Je gebruikt de kaart gratis, voor aanvullende informatie betaal je een klein bedrag.  Je kunt overigens ook een abonnement nemen op kadastralekaart.com. Zeker als je plannen hebt een kavel of een perceel te kopen, haal je van kadastralekaart.com heel nuttige informatie. Tegen betaling kun je bijvoorbeeld informatie achterhalen over de hypotheek die nu op een bepaald object rust. Het kan net de doorslag geven om al dan niet te besluiten een perceel of object aan te kopen. Ook mooi is dat je de verschillende kaarten kunt downloaden met een fraaie luchtfoto.