Kings Place
Image default
Bedrijven

Nu ook lichtstraat tegen gevel mogelijk

Vroeger kon niet iedereen een lichtstraat laten plaatsen door het soort dak dat ze hadden wat heel jammer was maar nu is lichtstraat tegen gevel plaatsen mogelijk geworden. Nu kunnen op woningen met een gevel dus ook lichtstraten geplaatst worden.

Een woning met lichtstraat tegen gevel wordt gelijk heel anders en ook de waarde van de woning gaat omhoog. De bewoners doen het natuurlijk niet voor de waarde maar ze willen gewoon meer licht in de woning. De hele woning veranderd door het licht dat naar binnen komt en de woning lijkt ook groter wat komt doordat er een open ruimte ontstaat. Normaal zijn er een paar ramen en voor de rest plafond en muren maar door lichtstraat tegen gevel gaat er een deel hiervan weg. Nu zijn er ramen en lichtstraat waardoor de woning veel groter aanvoelt.

Voor een lichtstraat tegen gevel betaalt je ook geen fortuin want tegenwoordig gaat ook het bouwen ervan goedkoop. Bij iedere woning en type lichtstraat is het prijs wel anders. Wil je weten wat de kosten zijn voor lichtstraat tegen gevel? Vraag hiervoor gewoon vrijblijvend offertes aan bij een aantal aannemers om te kijken wat de kosten zijn.