Kings-place

Kies voor een gastouderbureau Purmerend

Kinderen

Gastouderbureau Purmerend een landelijk werkend gastouderbureau. Wij staan voor snelle en persoonlijke bemiddeling tussen ouders en gastouders. Wij helpen ouders bij het vinden van de gastouder die bij hen past en ondersteunen onze enthousiaste, betrokken en goed opgeleide gastouders in hun dagelijkse werk. Gastouderopvang via gastouderbureau Purmerend is kleinschalige kinderopvang dat aanvoelt als thuis.

Voordelen gastouderbureau Purmerend?

Wij als gastouderbureau Purmerend bemiddelen tussen de gastouders en de gezinnen die een gastouder zoeken. Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn of haar eigen huis of bij u thuis opvangt wanneer u werkt of studeert. Uw gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor u hebben gevonden en naast uw kind nog enkele andere kinderen opvangt. Bij gastouderopvang krijgt uw kind de aandacht die het verdient. De voordelen van gastouderopvang is dat het kleinschalig is. Door u in te schrijven bij gastouderbureau Purmerend kunt u zelf bepalen waar en door wie uw kind wordt opgevangen. Ook heeft u iedere dag hetzelfde gezicht in een omgeving waarin uw kind zich thuis voelt. Daarnaast kunt uw persoonlijke wensen doorgeven. Tenslotte is de gastouderopvang voordeliger dan een kinderdagverblijf.

Wat doet gastouderbureau Purmerend voor u?

De gastouderbemiddeling en -begeleiding van het gastouderbureau Purmerend kenmerkt zich door persoonlijke dienstverlening op maat. U krijgt een persoonlijke bemiddelaar die uw situatie goed kent en u begeleidt zo lang u opvang afneemt via ons gastouderbureau Purmerend. Op de website van gastouderbureau Purmerend kun je veel informatie vinden over de exacte mogelijkheden. Komt u er niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen graag wat wij als gastouderbureau Purmerend voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.