Kings-place

Laat je kind met een gerust hart achter bij het kinderdagverblijf in Oosterheem

Kinderen

Bij de kinderdagverblijf in Oosterheem kan je je kind of kinderen met een gerust hart achterlaten, want er wordt gegarandeerd goed voor hen gezorgd. Zij hebben een heel programma dat de kinderen kunnen volgen. Voor iedere leeftijd is er plek op de kinderdagverblijf in Oosterheem en ze zullen in groepen worden geplaatst met leeftijdsgenoten, zodat zij met elkaar kunnen optrekken en weer van elkaar kunnen leren. Een kinderdagverblijf in Oosterheem is er natuurlijk om voor te zorgen dat de kinderen zich na een schooldag kunnen vermaken, maar dat betekent niet dat ze niks meer kunnen leren. 

Een belangrijke fase van het leven

De fase van het kind zijn is de belangrijkste leer fase van het leven en daar speelt het kinderdagverblijf in Oosterheem zeker op in. Dor spelletjes te doen waar wat van wordt opgestoken wordt de kennis van de kinderen op een leuke manier naar een hoger niveau gebracht. Er is altijd een begeleider aanwezig die de groep en de kinderen individueel aandacht zal geven. Mocht er een keer iets met een kind aan de hand zijn kan er altijd worden ingegrepen. Het kinderdagverblijf in Oosterheem heeft allerlei faciliteiten om het de kinderen zo huiselijk mogelijk te maken. 

Overplaatsing naar de volgende groep

Bij de kinderdagverblijf in Oosterheem worden de kinderen overgeplaatst van groep naar groep wanneer de leeftijd verhoogd. Wanneer ze al lang in een groep zitten met kinderen van hun leeftijd en ze zijn er aan toe om naar de volgende groep te gaan wordt dit altijd met de ouders besproken.  Het kan natuurlijk zijn dat een vriendje of vriendinnetje dan achterblijft in de andere groep en daarom kan je er dan voor kiezen om te wachten tot dat vriendje of vriendinnetje ook door kan stromen, zodat zij samen naar de volgende groep gaan bij het kinderdagverblijf in Oosterheem.