Kings Place
Image default
Kinderen

De kinderen vinden het leuk

De kinderdagverblijf de groenetuin heeft de beste recensies gekregen van de kinderen zelfs. De kinderen vinden het zo leuk op de kinderdagverblijf ze willen niet eens weggaan zo leuk vinden ze het. De kinderen vinden dat ze veel leuke activiteiten doen met de meester/juffen. De kinderen leren veel dingen ook van de activiteiten. De kinderdagverblijf doet veel leerzame activiteiten. De kinderen doen veel leerzame activiteiten zoals: wetenschappers workshop en daar leren ze veel van. De dingen zie ze leren heeft te maken met samenwerken en alleen werken. De kinderdagverblijf heeft veel medewerkers die de kinderen helpen en samen met hun spelen.

Netjes 

Je moet natuurlijk een nette, schone en een goed gebouw hebben om een kinderdagverblijf te beginnen/starten. De groenetuin heeft dat gedaan maar nog veel beter dan dat nodig is. Ze doen het niet voor henzelf maar voor de kinderen en de ouders. Het gebouw moet een goede filter hebben en een werkende airco, omdat er veel vieze dingen er kunnen zijn bij een kinderdagverblijf. Elke dag na de dag gaan de medewerkers het gebouw van top tot teen schoonmaken. Het gebouw wordt dus elke dag opgeruimd en schoongemaakt soms ook wel 3 keer per dag.

Activiteiten

De kinderen doen veel activiteiten met de medewerkers bijna wel elke dag, omdat de hersenen van de kinderen daar heel goed van kunnen groeien. De kinderdagverblijf doet hun best om de kinderen blij te maken elke dag en om hun natuurlijk iets te leren. De medewerkers maken de kinderen blij en dan ook proberen ze de kinderen ook nog iets te leren elke dag. De kinderdagverblijf heeft meerdere werknemers per onderdeel wat ze doen, omdat de medewerkers per onderdeel goed gespecialiseerd zijn in een onderdeel. De kinderen vinden het dus heel leuk en daarom willen ze dus altijd weer terugkomen