Kings-place

Een betrouwbare kinderopvang in Zoetermeer

Kinderen

Bij de kinderopvang in Zoetermeer kan je terecht met ieder kind dat je goed wil laten verzorgen. Je wil natuurlijk wel eens zelf een keer iets leuks doen of je moet gewoon aan het werk. Je wilt je kind achterlaten bij iemand die je vertrouwt en die goed voor je kind zal gaan zorgen. Je bent dan aan het goede adres bij de kinderopvang in Zoetermeer. Het is een zeer flexibele opvang en je kunt je kind hier dus altijd brengen. Heb je dus ineens een afspraak waar je niet onderuit komt en heb je geen oppas? Dan kan je ook labskomen bij de kinderopvang in Zoetermeer, want zij zullen goed passen op jouw kind. Daarnaast is het een dagopvang die de gehele dag voor je beschikbaar is. Je kunt hier niet in de avonden terecht. 

Bereikbaarheid

De kinderopvang in Zoetermeer is dicht gelegen bij de A12 en is dus goed bereikbaar. Ook wanneer je niet in Zoetermeer woont, maar in een plaatsje in de buurt, kan je hier goed komen met de auto. Je hebt hier een eigen parkeerplek, waardoor je jouw kind veilig kunt halen en kunt brengen naar de kinderopvang in Zoetermeer. De tarieven die worden gehanteerd zijn erg scherp en je betaalt ook geen inschrijfkosten om je kind hier terecht te laten komen. Je kunt hier al terecht wanneer je kind in groep 3 of hoger zit. 

Ruilen

Ook kan je bij de kinderopvang in Zoetermeer gebruik maken van ruildagen. Dat houdt in dat wanneer je een dag hebt ingepland en je kan toch wel zelf op je kind passen, dat je die dag weer een andere keer kunt inzetten en je geen geld kwijt bent voor de keer dat er niet op je kind is gepast. Zo betaal je nooit te veel en is het een erg flexibel in te delen kinderopvang in Zoetermeer.