Kings Place
Image default
Zakelijke dienstverlening

Informatiestroom met een API platform

Het gebruiken van een API platform is voor verschillende bedrijven belangrijk. Het is belangrijk dat uw systemen goed op elkaar ingesteld zijn, zodat de dienstverlening efficiënter gaat verlopen. Apparaten communiceren voortdurend met elkaar, zodat data overgebracht kan worden. De data zorgt er onder andere voor dat een pinapparaat met de kassa in contact staat en dat een webshop te allen tijde werkt. De gegevens voor de webshop, zoals uitverkoop, prijzen en bestellingen, moeten altijd goed staan, omdat uw bedrijf hierop gebaseerd is. Een integratieplatform moet daarvoor op de juiste manier geïmplementeerd worden. Datacon weet precies wat hiervoor nodig is.  

Efficiëntie voor uw bedrijf

Bij een API platform zijn meerdere service levels terug te vinden. De data die naar de apparaten gestuurd worden, kunnen namelijk in verschillende vormen en maten komen. Naar gelang de data verstuurd worden, wordt een bepaalde vergoeding gevraagd. Hiermee kan het verdienmodel gaan groeien. U kunt daarbij gebruikmaken van verschillende prijsmodellen. De distributiekanalen die hiervoor gebruikt worden, hebben er een grote invloed op. Webshops, internationale distributeurs en retailondernemers hebben behoefte aan eigen data om efficiëntie te verkrijgen. Het integratieplatform is hierdoor te allen tijde flexibel en kan mee gaan groeien met uw bedrijf.

De dienstverlening steeds sneller laten verlopen

Een API platform is onmisbaar, omdat het ook kan zorgen dat de facturen bij de klanten terechtkomen. Hoe meer producten er verkocht worden, hoe meer facturen er gedurende de dag verwerkt moeten worden. Daarbij kan het sneller verwerkt zijn in de boekhouding en weet bijvoorbeeld een webshop wanneer een bepaald product uitverkocht is. De dienstverlening gaat hierdoor soepel verlopen en als ondernemer krijgt u een grotere omzet. Het integratieplatform zal daarbij helpen om de systemen aan elkaar te koppelen en de data te ontsluiten en verzenden naar het andere apparaat. Datacon helpt u hier graag bij en stemt het platform af op uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Specialist in draadstangen

Kantoorruimte huren in de Gemeente Duiven

outplacement