Kings Place
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist in draadstangen

Bent u op zoek naar draadstangen voor uw bedrijf? Dan zit u goed bij Kobout. Dit bedrijf is sinds 1979 leverancier van draadstangen voor de handel, bouwsector en industrie van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u kiezen uit een ruim assortiment aan draadstangen en bouten en moeren van verschillende materialen en profiteren van klantvriendelijke service en een scherpe prijs? Dan is Kobout, gevestigd in Hendrik Ido-Ambacht nabij Dordrecht, een uitstekende keuze als specialist in houtverbinders en schroefsystemen!

Ontdek het brede assortiment van deze webshop

Bij dit bedrijf kiest u uit diverse draadstangen van zowel rvs als staal, zodat u altijd het juiste materiaal kiest voor uw toepassing. U kiest uit een assortiment van ruim 25.000 verschillende producten, zoals bouten en moeren, zodat er altijd wel een geschikt materiaal voor u tussen zit. Daarnaast laat u zich ook adviseren door de specialisten, die u graag helpen het juiste bevestigingsmateriaal aan te schaffen. Heeft u een keuze gemaakt uit het brede aanbod? Dan heeft u de optie om het transport van ons materiaal bij dit bedrijf te regelen. Ook voor het voorbereiden van assemblage, het zagen van uw materialen op maat en het beheren van uw voorraad schakelt u de specialisten in, die u graag ondersteunen door de uitgebreide diensten en service.

Plaats uw bestelling online

Heeft u interesse in het assortiment aan draadstangen en bouten en moeren voor uw bedrijf? Wilt u ook kennismaken met de uitgebreide diensten van dit bedrijf? Plaats dan uw bestelling eenvoudig online en ontdek de diverse services en diensten van Kobout. Het is tevens mogelijk om het afhaalpunt te bezoeken van deze webshop. Als u een bestelling plaatst, profiteert u van een snelle levering en scherpe prijs. Heeft u vragen over dit bedrijf of de diverse producten? Neem dan contact op met de specialisten die u graag te woord staan en uw vragen beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

outplacement

Informatiestroom met een API platform

Deze makelaar in Den Haag helpt u bij de (ver)koop van uw woning