Kings Place
Image default
Aanbiedingen

Een personenbusje huren met een kilometervrij contract

Wanneer u een bedrijfsuitje gepland hebt staan of wanneer u met een grote groep op stap wenst te gaan, dan is het raadzaam om een personenbusje of bestelwagen kilometervrij te huren. Een personenbusje bij Blue Rent a Car biedt plaats aan negen personen en biedt een comfortabele zitruimte voor de bestuurder en de bijrijders. Deze personenbus kunt u gewoon zelf besturen, wanneer u in het bezit bent van rijbewijs B. Bij dit verhuurbedrijf kunt u een personenbusje huren kilometervrij vanaf € 99,- per dag.

Een personenbusje kilometervrij huren is niet lastig

Gaat u een weekendje weg met een groep vrienden? Gaat u een trip maken door de Benelux of Europa? Dit kan allemaal door een personenbusje of bestelwagen kilometervrij te huren. Dit houdt in dat u met deze bus kunt rijden zover als u maar wilt zonder extra bijbetalingen boven een bepaald aantal kilometers. De genoemde tarieven zijn inclusief WA-verzekering en wanneer u onverhoeds strandt ergens wordt de ANWB-pechservice voor u ingeschakeld. Ophalen kan bij een van de drie vestigingen bij u in de buurt. Bekijk de mogelijkheden op de website en maak online uw reservering.

Langere tijd een personenbusje huren?

Heeft u een personenbusje langer dan een dag nodig? Dan is dit ook geen probleem. Bij Blue Rent a Car kunt u een bestelbus of personenbus huren voor een dag, een weekend, drie dagen, zeven dagen en zelfs elf dagen. Online kiest u de personenbus die u wilt hebben en kunt u meteen aangeven voor hoe lang u de bus nodig heeft. Gebruikt u de bus buiten de Benelux moet u dit wel bij het personeel aangeven.

Besluit direct om te huren

Gaat u weg met minder dan negen personen? Naast personenbusjes kunt u ook een personenauto huren voor een of meerdere dagen. Eveneens kunt u een bestelwagen huren in verschillende groottes en gewichtsklassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe effectieve communicatie zaken kan redden

In 1967 werd de autodivisie Hyundai Motor Co. opgericht

Wat zijn de beste transportbedrijven in Nederland?