Kings-place

Een fijne kinderopvang in Schagen

Kinderen

Ben jij op zoek naar een unieke kinderopvang in Schagen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij de kinderopvang in Schagen beleef je als kind mooie avonturen en als ouder kan je er op rekenen dat je kind veilig en goed opgevangen wordt.

Wat doet kinderopvang Schagen?

Kinderen leren bij ons spelenderwijs. Ze leren nieuwsgierig te blijven, leergierig te zijn en dingen te ontdekken. Dat kan vanuit een veilige basis waarin kinderen zich vertrouwd voelen. Maar bovenal moeten ze het vooral leuk hebben.  De kinderopvang in Schagen verzorgt al bijna dertig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen en naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Spelend leren bij de kinderopvang Schagen

Bij de kinderopvang Schagen doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Dit doen wij onder andere door zo veel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers te werken. Wij zorgen voor een vertrouwd gezicht voor u en uw kind. In de groepen op de kinderopvang Schagen werken we met groepen met waarin kinderen met dezelfde ontwikkelingsleeftijd zitten. Zo kunnen onze pedagogisch medewerkers goed inspelen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen, en kan in speelgoed- en activiteitenaanbod helemaal worden ingegaan op de interesses en de belevingswereld van de kinderen. Wij van kinderopvang Schagen geloven ook dat elk kind uniek is. Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht en hebben alle ruimte nodig om zichzelf te ontplooien. Dat kan goed bij kinderdagopvang Schagen. De pedagogisch medewerkers geven de kinderen deze ruimte, maar bieden daarnaast leuke en afwisselende activiteiten aan, die kinderen uitdagen om verder te ontwikkelen en te ontdekken. Zo maakt kinderopvang Schagen het een fijne tijd voor de kinderen.