Kings Place
Image default
Groothandel

Verschillende soorten horecakoelkasten in één webshop

In de horeca zijn er een aantal situaties waarin u producten koel wilt houden en dat is niet alleen in de keuken. Met een mooie displaykoelkast om gebak tentoon te stellen haalt u uw klanten vast over om een taartje te bestellen. In uw bar heeft u een koelkast nodig specifiek voor het bewaren van flessen of een exemplaar dat exact past in de ruimte onder de bar. In hotelkamers worden kleine minikoelkastjes geplaatst voor uw gasten om te gebruiken en eventueel een drankje te nuttigen als ze op hun kamer zitten. Voor al deze horecakoelkasten en andere horeca-apparatuur gaat u naar een online specialist zoals Horeca Megastore. In de webshop vindt u alle horecakoelkasten, magnetrons, warmhoudapparatuur en andere benodigdheden op één locatie.

Welke koelkast is het best voor uw toepassing?

Als u online gaat winkelen bij Horeca Megastore voor uw horeca-apparatuur, dan treft u een groot assortiment aan horecakoelkasten aan. De verschillende soorten koelkasten zijn eerder al even genoemd, maar behalve deze typen heeft u ook een beslissing te maken over de manier waarop ze koelen en de klimaatklasse waartoe de koelkasten behoren. Zo zijn er horecakoelkasten met een geforceerde koeling of een statische koeling. Daarnaast kijkt u naar hoe u wilt dat de koelkast zichzelf ontdooit, dat kan door middel van heetgasontdooiing of en normale ontdooicyclus. Aan de klimaatklasse ziet u hoe sterk de koelkast is en hoe goed deze uw producten koelt. Deze keuzes worden bepaald door het soort horecagelegenheid dat u heeft en ook door uw budget. Eén ding is echter zeker: bij deze specialist in horeca-apparatuur is de kans groot dat u slaagt.

Koop al uw horeca-apparatuur onder één dak

Het grote voordeel van een grote online aanbieder als Horeca Megastore is dat deze een grote hoeveelheid horeca-apparatuur aanbiedt en ook andere producten, zoals keukengereedschap, meubilair en kleding. Komt u er niet uit, dan staat er een specialistisch team met medewerkers voor u klaar die u kunt bellen voor deskundig advies en raad. Daarna plaatst u uw bestelling en heeft u al uw producten snel in huis!

Gerelateerde artikelen

Verzacht uw water en verlaag uw energierekening met onthardingszout