Kings-place

Romantisch trouwen in hartje Lathum

Eten en drinken

Een perfecte plek voor een sfeervolle bruiloft. De plek waar jullie spectaculair kunnen trouwen. Een plek waar je vrienden en familie warm worden ontvangen voor een bruiloftsfeest wat niet te vergeten is. Zo kunt u trouwen in Gelderland bij de Kommensaal!

Vlak naast Lathum is de Kommensaal te vinden. Hier kunt u al uw familie en vrienden ontvangen met een bruiloftsreceptie of een bruiloftsfeest.

Uw trouwfeest kan geweldig worden met de mogelijkheden van de Kommensaal. Een zaal met ruimte voor meer dan 100 man? Geen probleem. DJ voor uw bruiloftsfeest? Dat kan. Meer-gangen diner voor al uw gasten? U zegt het maar.

Uw bruiloft kan zo gek niet worden. Wij zorgen voor de sfeer, het personeel en de culinaire hapjes. Zo wordt uw trouwerij volledig ontzorgd. Het is dan ook tenslotte uw speciale dag. Trouwen doe je niet zomaar ;). Daarom wilt de Kommensaal dit ook voor u zo speciaal mogelijk maken. Meerde bruiloften zijn al georganiseerd in de Kommensaal. Vele mensen gingen u voor. Elke keer weer is ook voor ons een speciale en onvergetelijke ervaring. We zetten ons dan ook 200% in voor uw bruiloft!

De mogelijkheden bij De Kommensaal:

  • Trouwfeest
  • Bruiloftsfeest
  • Bruiloftsreceptie
  • Bruiloftsdiner
  • Receptie

Wij zullen uw ook altijd helpen met het bedenken van leuke ideeën en concepten voor uw bruiloft in Gelderland. Zo kunt u met een gerust hart trouwen in Gelderland Het is tenslotte al een dag die belangrijk genoeg is! Dan wilt u het liefst met een gerust hart trouwen.

https://www.de-kommensaal.nl/trouwen/