Kings Place
Image default
Woningen

Maak gebruik van een design bijzettafel

Een design bijzettafel is een kleine tafel die wordt gebruikt voor het opbergen of presenteren van kleine items. Het is meestal korter en lager dan een eettafel, wat het goed geschikt maakt voor kleine ruimtes, zoals een woonkamer of slaapkamer. Bijzettafels kunnen worden gebruikt om koffie of andere drankjes te serveren, om kunst te tonen of om boeken op te bergen. Ze zijn vaak gemaakt van hout, glas of metaal.

Ben jij op zoek naar een mooi model, dan is het aan te raden om eens bij They & Me te gaan kijken. Hier zijn heel veel verschillende modellen te vinden en te bestellen. Zo kun je zelf ervoor zorgen hoe jouw tafel eruit gaat zien. Je kunt een keuze maken uit het soort blad. Van welk materiaal deze gemaakt moeten worden. De houtsoort, of toch liever van glas of ander materiaal. Ook het onderstel, daar is genoeg keuze in. De poten maken de tafel af en dat maakt het juist zo uniek.  

Kom shoppen in de showroom

Ben jij op zoek naar inspiratie om jouw woning in te richten dan is een bezoek aan de showroom van They & Me zeker aan te raden. Deze winkel heeft zoveel woonaccessoires staan en een assortiment van design bijzettafels, dat je hier meer dan genoeg inspiratie uit kunt halen. Mocht dit op de één of andere manier toch niet lukken, dan kan een afspraak maken met de interieuradviseur een volgende stap zijn. Samen kunnen alle wensen op tafel gelegd worden en bekeken worden. Dit advies is geheel gratis en je zit hier nergens aan vast. Maak wel een afspraak om ervan uit te kunnen gaan dat de adviseur ook de tijd heeft om jou te helpen.