Kings-place

Kinderdagverblijf Zevenhuizen heeft genoeg plek

Kinderen

Ben je veel aan het werk of heb je om andere redenen geen tijd om op je kinderen te passen? Misschien heb je ineens wel een afspraak buiten de deur, of wil je een keer een dagje zonder je kind doorbrengen. In deze gevallen kan een kinderdagverblijf Zevenhuizen je zeker een uitkomst bieden. Een kinderdagverblijf neemt ouders de zorg voor hun kinderen uit handen op de tijdstippen dat de ouders aan het werk zijn. Op deze manier kunnen ouders hun werk goed doen en worden de kinderen niet alleen gelaten. 

Vertrouwde omgeving

Kinderdagverblijf Zevenhuizen biedt kinderen een plek waar ze in een vertrouwde omgeving kunnen spelen en waar een huiselijke sfeer voor hen wordt geboden, zo hebben de kinderen het idee dat ze in een warme thuis omgeving zijn. Doordat kinderen verblijven bij kinderdagverblijf Zevenhuizen leren zij omgaan met situaties die je thuis niet zou hebben. Zo moeten de kinderen bij kinderdagverblijf Zevenhuizen leren om te gaan met begeleiders en hebben ze contacten met andere kinderen die bij kinderdagverblijf Zevenhuizen verblijven.

Flexibel in te delen

Je hoeft je kind of meerdere kinderen niet op een vaste dag bij kinderdagverblijf Zevenhuizen in te schrijven. Ook wordt er bij kinderdagverblijf Zevenhuizen gewerkt op basis van incidentele gelegenheden van ouders. Het is dan wel belangrijk dat je van tevoren kennis gemaakt hebt met kinderdagverblijf Zevenhuizen, zodat zij weten van welke ouders en wat voor kind of kinderen zij over de vloer krijgen. Bij kinderdagverblijf Zevenhuizen krijgen de kinderen een rustige, veilige en systematische omgeving waarin structuur voor hen wordt aangebracht. Kinderdagverblijf Zevenhuizen hecht erg veel waarde aan de belangen en wensen van de kinderen en ook in de wensen van de ouders. Zij zijn daarin erg flexibel en denken graag met de ouders mee om de beste manier een oplossing te vinden voor hun tijdtekorten.