Kings Place
Image default
Mode en Kleding

In 3 stappen een perfecte lingerie set

In 3 stappen een perfecte lingerie set

Het vinden van een geschikte lingerie set lijkt vaak een hele opgave. Toch is dit absoluut niet het geval. Wanneer je namelijk goed voorbereid op pad gaat, zul je zien dat je binnen de kortste keren weet te slagen. Uiteraard wordt het een ander verhaal wanneer je zonder de benodigde informatie en kennis de lingeriewinkel induikt, want de kans op succes zal dan een stuk lager zijn. Dit geldt niet alleen voor een vrouw, maar ook voor een man die z’n vrouw wil verrassen. Kortom, door vooraf je huiswerk te doen en exact te weten wat je zoekt, zal je zien dat het vinden van een perfecte lingerie set een stuk gemakkelijker is dan je van te voren had gedacht. Om je te helpen, hebben we een stappenplan voor je gemaakt, waarmee jij gegarandeerd slaagt.

De juiste maat

Het klinkt voor velen als een vanzelfsprekendheid, maar niets is minder waar. Het maakt dan niet uit of je als vrouw op zoek gaat naar een lingerieset voor jezelf of als partner als cadeau. De juiste maat blijkt vaak een hele uitdaging. Toch is het belangrijk dat je de juiste maat draagt, vooral als het gaat om een bh. Een bh die te groot of zelfs te klein is, kan zorgen voor irritatie en biedt niet de gewenste ondersteuning. Vooral wanneer je kiest voor een beugeloze bh, is het extra belangrijk dat je kiest voor de juiste maat. Om erachter te komen welke maat je nodig hebt, kun je simpelweg je borsten opmeten, maar kun je ook als mat in de bh van je vriendin of vrouw kijken.

Pasvorm

Naast de maat, is ook de pasvorm een belangrijk aspect tijdens je zoektocht naar de perfect lingerieset. Wanneer je namelijk een cadeau voor je vrouw of vriendin wilt kopen, dan is het wellicht niet handig te kiezen voor een plunge bh, terwijl ze normaalgesproken altijd een push up bh draagt. Zorg er dus voor dat je niet alleen de juiste maat weet, maar ook de juiste pasvorm onthoudt. Het is immers zonde, dat wanneer jij ervan overtuigd bent het perfecte setje te hebben gescoord, dit achteraf niet het geval blijft.

Gelegenheid

Een ander belangrijk aspect tijdens het vinden een geschikte lingerie set, is de gelegenheid waarvoor deze bedoeld is. Is jouw partner net geopereerd omdat ze een borstvergrotende of borstverkleinende operatie heeft laten uitvoeren. Dan wil ze natuurlijk maar al te graag die sport bh met voorsluiting na operatie inruilen voor een prachtige beugel bh met kant. Je zult zien, dat wanneer je dit doet, je hier honderd procent zeker punten mee scoort.

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de 5 leukste schoenen met een bijzonder printje

Wat stop jij allemaal in je rugzak als je op vakantie gaat?

Wat ga jij deze winter dragen?