Kings Place
Image default
Horeca

Bestel nu je favoriete koffie pads bij een ervaren specialist in koffie

Ben je op zoek naar een ervaren koffie expert waar je terecht kunt voor alle koffiezaken? Een handige plek waar je koffiezetapparaten kunt kopen voor zakelijk gebruik? Een webshop waar je je favoriete koffie pads kunt bestellen? Een bedrijf die je koffiemachine kan repareren? Zoek dan niet meer verder. Bij Baristocraat ben je namelijk aan het juiste adres!

Groot aanbod van diverse koffiemachines

Om elke dag voor een heerlijk kopje koffie voor je werknemers of klanten te zorgen, is er een goede, zakelijke koffiemachine nodig. Maar welke koffiezetapparaat is het beste voor jou en je onderneming? Ga naar de webshop van de koffie specialist en ontdek het ruime aanbod van diverse koffiemachines. Met een groot assortiment is er altijd eenvoudig een perfect koffiezetapparaat voor je en je werknemers te vinden. Je kunt er voor kiezen om een koffiemachine te kopen of te huren. Met één druk op de knop zet je een lekkere espresso, cappuccino of latte.

Reparatie en onderhoud van koffiemachines

Een kantoor of een horecaonderneming is natuurlijks niets zonder een koffiezetapparaat. Het is daarom belangrijk dat je de machine goed onderhoud. Het team van de koffie expert zorgt voor een uitstekend onderhoud van je machine. Ook wanneer er een onderdeel defect is, kun bij dit bedrijf terecht. De koffie expert beschikt over schoonmaakapparatuur, software en specifieke gereedschappen waarmee je koffiezetapparaat weer een nieuw leven ingeblazen kan worden.

Eenvoudig pads bestellen in de webshop van de koffie specialist

Wat is een koffiezetapparaat zonder koffie? Helemaal niks! Bestel daarom al je koffiepads in de online winkel van de koffie specialist. Van Lungo tot Decaffeinato en van Ristretto tot Espresso. In de webshop van Baristocraat vind je een ruim assortiment van diverse koffiesmaken. De pads van Café Royal zijn geschikt voor alle soorten Nespresso machines. Scroll op je gemak het ruime aanbod door en bestel je favoriete smaken. Heb je vragen of ben je benieuwd naar reparaties of onderhoudsbeurten van de koffie expert? Twijfel dan niet om contact op te nemen!