Kings Place
Image default
Meubels

5 tips voor een unieke stijlvolle inrichting

Interieurontwerp is een taak die veel mensen uitbesteden, maar de meest effectieve manier om uw persoonlijkheid in uw huis tot uiting te laten komen, is door deze taak zelf op te pakken. Veel mensen willen dat hun inrichting opvalt tussen de standaard inrichtingspraktijken, en gelukkig is dit een gemakkelijke opgave. Hieronder vindt u een lijst met unieke tips voor interieurinrichting.

 

1. Durf met kleur te experimenteren

Heb je genoeg van beige? Wij ook. Het is een veilige, comfortabele kleur, maar het geeft niet echt inspiratie. We zouden je aanraden om buiten de gebaande paden te treden en gedurfde kleuren toe te voegen aan je interieur. Verf de muren in helder lichtblauw of roestoranje en combineer ze met witte exclusieve meubels.

 

2. Speel met licht

Als je ruimte wilt besparen in je huis, overweeg dan om unieke verlichting op te hangen aan je plafond of te installeren aan je muren om je interieur op te vrolijken en de sfeer te creëren die jij wilt! Je kunt deze verlichtingsarmaturen kopen in een heleboel vormen en kleuren, en veel armaturen op de markt kunnen dienen als het perfecte centrale punt in een ruimte.

 

Lichte ruimtes lijken ruimer. Als je ruimte wil creëren en je hebt de luxe dat er veel licht naar binnen valt, raden wij u aan om die ruimte ook iets leger te laten dan de andere. Zet maar een paar meubels neer. Hooguit een exclusief vloerkleedje of een designstoel.

 

3. Behang een rol laten spelen

Veel mensen beschouwen behang als rommelig en verouderd, maar wanneer het correct wordt gebruikt, kan het ongelooflijk modern zijn. Verfraai een kamer in je huis door een behangpapier te kiezen en het aan te brengen op de backsplash in je keuken of een accentmuur in je woonkamer te maken. Als u het nog gedurfder wilt, kunt u overwegen patronen te mengen.

 

4. Mix strak modern en authentiek

Sommige woningen leggen de nadruk op scherpe hoeken en een gestroomlijnde architectuur, terwijl andere ronde hoeken en zachtheid uitstralen. Een bijzondere woning is een woning die de twee combineert tot een bevredigend evenwicht van vormen en kleuren en een perfecte mix van stijlen. Moderne vormen zijn fantastisch, maar als er authentieke aspecten zijn die je huis karakter geven, probeer ze dan uniek en origineel te houden.

 

5. Heb je een open haard? Maak er gebruik van!

Wanneer je er de juiste aandacht aan besteedt, kan de open haard in een kamer een opvallende blikvanger zijn. Zeker als de haard van marmer is of antiek geeft het een hele bijzondere sfeer aan een ruimte. Hang er een schilderij boven en kleer het aan met ornamenten naar uw smaak. Een exclusief tapijt vóór je openhaard geeft altijd een royaal tintje aan een interieur.

https://www.koremanmaastricht.nl/