Kings-place

Wegwerp washandjes hét ideale product

Gezondheid

Wegwerp washandjes zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn zeer absorberend en het zijn geweldige reinigingsdoekjes voor allerlei toepassingen. Zelfs voor het verwijderen van make-up.

Wegwerp washandjes maken de verzorging makkelijker

Dankzij de wegwerp washandjes van Shop Van Manen is het geen ontmoedigende taak meer om voor iemand te zorgen die aan bed gebonden is. Je kan hem of haar in een mum van tijd schoon en fris maken zodat hij of zij zich weer lekker comfortabel voelt. Je kunt de ‘badervaring’ nog comfortabeler maken door de washandjes op te warmen tot kamertemperatuur. Gebruik ze elk op een ander deel van het lichaam. Door het gebruik van een vers en schoon washandjes voor elke lichaamszone help je bij het verminderen van kruisbesmetting van verschillende lichaamsdelen.

Wat kun je extra doen?

Er zijn eenvoudige dingen die je kunt doen zodat de persoon die je op bed wast zich comfortabel zal voelen. Het opwarmen van de washandjes is een goed begin, maar je kunt er ook voor zorgen dat de kamer op een aangename temperatuur is, zodat de persoon die je verzorgt, het niet koud krijgt. Denk ook eens aan ontspannende muziek op de achtergrond laten spelen en onthoud dat het fijn is voor de persoon die je wast om met hem of haar te praten en te laten weten wat je aan het doen bent. Het kan ook helpen om met hen te praten over hun dag of hun favoriete boeken. Vergeet niet om elk moment te gebruiken met de persoon waar je voor zorgt als een kans om ze zachtheid en vriendelijkheid te tonen.

Verkrijgbaar in veel stijlen en maten

De wegwerp washandjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en maten. Voor zowel gebruik voor volwassenen als kinderen en baby’s. Ze zijn allemaal vervaardigd voor eenmalig gebruik, sommigen kunnen door het toilet worden gespoeld. Ze zijn verkrijgbaar in geurende als in ongeparfumeerde versies. Ze zijn ontworpen voor de particuliere markt alsook voor de zorgsector voor de persoonlijke reiniging van bedlegerige patiënten als ook ouderen in verpleeghuizen. Je gebruikt ze bijvoorbeeld voor het afvegen van de billen van baby’s of volwassenen. Maar ook voor de persoonlijke hygiëne bijvoorbeeld bij extreme warmte om even lekker op te frissen.