Kings Place
Image default
Auto's en Motoren

Waar vind ik de beste deals voor het leasen van een Ford Transit?

Zakelijk auto leasen

Als je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfsauto dan is het allereerst belangrijk te beslissen welk merk en type het gaat worden. Stel je kiest voor Ford Transit Connect lease. Dan kun je vervolgens op het internet zoeken naar bedrijven die deze auto in de lease aanbieden. Vervolgens vergelijk je de prijzen die hiervoor worden berekend. Vaak kun je online globaal zelf uitrekenen wat het leasen gaat kosten. De prijs wordt berekend op basis van de duur van het contract en het aantal gereden kilometers per jaar. Als je dit bedrag weet kun je het vergelijken met andere aanbieders om zo de beste deal te vinden.

Maak gebruik van speciale acties

Je kunt ook voor het vinden van een deal voor operational lease gebruik maken van acties die door leasemaatschappijen worden aangeboden. De concurrentie is vaak groot en daarom proberen leasebedrijven klanten te werven door speciale aanbiedingen te doen. Als je net op het juiste moment een nieuwe bedrijfsauto wilt gaan leasen kun je hier natuurlijk gebruik van maken. Zo kun je aanzienlijk goedkoper uit zijn bij het leasen van jouw favoriete merk en type bedrijfswagen. Als er meerdere bedrijven zijn met een aanbieding kun je hier gebruik van maken. Een actietarief kan soms honderden euro’s schelen als je kijkt naar de totale leaseprijs voor de volledige periode.

Welke kosten moet ik zelf nog betalen voor mijn bedrijfsauto?

De meeste vaste kosten zijn inbegrepen in de leaseprijs. Het gaat dan om reparaties en onderhoud, de wegenbelasting die verschuldigd is en de premie voor de allrisk verzekering. Je moet zelf de brandstofkosten betalen en ook voor boetes en parkeergelden draai je uiteraard zelf op. Wanneer je een boete krijgt gaat deze in eerste instantie naar de leasemaatschappij, maar deze zal de boete aan jou doorsturen met het verzoek die te betalen.

https://www.autoleasecentrale.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede rijles in Amsterdam gezocht?

Wat te doen met jouw auto die op benzine of diesel rijdt?

Veiligheid tijdens rijlessen in Utrecht