Kings Place
Image default
Auto's en Motoren

Wat te doen met jouw auto die op benzine of diesel rijdt?

Het is één voor twaalf in de wereld op het gebied van milieu. Met name in ons land kleine landje proberen we een grote invloed uit te oefenen op het behoud van onze aardbol. Een nobel streven, maar daarvoor is ook de inzet van de grootste landen op onze aardbol voor nodig.

Hoe dan ook; auto’s ontkomen niet aan de maatregelen. Zo kondigde Frans Timmermans al aan dat vanaf 2035 géén brandstofauto’s meer verkocht mogen worden. Deze wet zou in de gehele Europese Unie moeten gelden en zou voor een ongekende verandering zorgen. Wat kun jij immers op dat moment nog met jouw brandstofauto? Wil je mogelijk nú al overstappen op een elektrische auto? Dan ben je bij Ik wil van mijn auto af aan het juiste adres.

Auto tegen het juiste bod verkopen

Het elektrificeren in de automobielindustrie begint serieuze vormen aan te nemen. Meer en meer fabrikanten komen met elektrische auto’s op de proppen, terwijl er dus ook speciale wetten in het leven geroepen worden. Mocht jij op dit moment nog in een diesel of brandstofauto rijden, is het tijd om hier over na te denken.

Als je graag nog iets aan jouw auto over wilt houden, kun je mogelijk beter op korte termijn overgaan op de verkoop van de auto. Indien je dat niet doet, krijg je mogelijk over een paar jaar te maken met een auto die een stuk minder waard is. Dát is namelijk wel de verwachting; alleen de elektrische auto’s gaan in waarde toenemen.

Mogelijk kun je daarom het beste op dit moment jouw auto tegen het juiste bod verkopen. Ben je benieuwd welk bedrag je voor jouw auto kunt ontvangen? Dan kun je gebruik maken van de dienst ikwilvanmijnautoaf.nl. Vul de gegevens over jouw auto in, wacht de biedingen af en bepaal direct wat je doet.

Door blijven rijden

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om lekker door te blijven rijden! De echte maatregelen gaan naar verwachting pas in 2035 in. Dit betekent dat je nog behoorlijk wat jaren van jouw diesel- of benzineauto kunt genieten. Na verloop van tijd zou je toch echt over moeten stappen op de elektrische auto’s.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Benz A-klasse tweedehands of nieuw

Veiligheid tijdens rijlessen in Utrecht

Goede rijles in Amsterdam gezocht?