Kings Place
Image default
Aanbiedingen

Jaloezieën: voldoende privacy gecombineerd met stijl

Het bijzondere van jaloezieën is dat je naar buiten kunt kijken en tegelijkertijd voorkomt dat je naar binnen kunt kijken. Met de lamellen bepaal je zelf eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy. Daarnaast kunt je met een gekleurde jaloezie een unieke wending geven aan je interieur. 

De heldere middagzon blijft buiten, de gouden avondzon zorgt voor een comfortabele woonsfeer. Dankzij de verstelbare lamellen van jaloezieën kan de verlichting in de ruimte naar wens en behoefte worden geregeld. Omdat de hellingshoek van de lamellen horizontaal kan worden ingesteld afhankelijk van de inval van het zonlicht. En het goede eraan: zelfs met een bijna gesloten jaloezie is het nog steeds mogelijk om naar buiten te kijken zonder afbreuk te doen aan de bescherming tegen de zon.

Jaloezieën: verwend door de grote keuze in kleuren en materialen

De lamellen van een jaloezie zijn gemaakt van aluminium, kunststof of hout. Zowel de onderlijst als het bovenprofiel zijn gemaakt van aluminium. Voor badkamers zijn aluminium jaloezieën zeer geschikt. Deze zijn bestand tegen vocht en eenvoudig af te nemen. 


De keuze van het materiaal en de kleur van de jaloezieën zijn bepalend voor het aanzicht van het raam. Belangrijk is dat het moet passen bij de rest van het meubilair en de stijl van het interieur. Houten jaloezieën passen uitstekend in een landelijk interieur, terwijl een aluminium jaloezie in wit of grijs ideaal is voor een moderne, minimalistische woonomgeving. Een jaloezie in een sterke kleur kan worden gebruikt om een specifiek contrast te creëren met een gedempt kleurenschema. Horizontale jaloezieën zijn zeer populair omdat ze absoluut geschikt zijn voor dagelijks gebruik en aanpasbaar zijn. Ze zijn ook goed geschikt voor grote ramen omdat ze zeer stabiel zijn. Rolgordijnen daarentegen hebben de neiging om door te zakken als de breedte groot is. Jaloezieën op maat kun je volledig zelf samenstellen en hiermee ben je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.