Kings Place
Image default
Hobby en vrije tijd

Benieuwd wat shiatsu in Haarlem voor u kan betekenen?

Misschien hebt u er ook van gehoord, misschien ook niet. Shiatsu Haarlem kan problemen aanpakken die te maken hebben met een verstoring van uw energiestroom. Hierdoor kunnen klachten verminderd of opgelost worden. Wanneer uw levensenergie daalt of onevenwichtig wordt kunnen er verschillende aandoeningen of klachten ontstaan. Door het evenwicht te herstellen en de energiestroom om gang te brengen, kan shiatsu in Haarlem u dus helpen.

Acupunctuur is best wel hetzelfde als shiatsu in Haarlem. Alleen worden er bij shiatsu geen naalden gebruikt maar wordt er druk uitgeoefend op bepaalden punten op het lichaam met vingers en handen. Energiestromen kunnen geblokkeerd worden door stressfactoren. Daarom ontstaan er klachten en aandoeningen.

Voor welke klachten kunt u langsgaan in Haarlem voor shiatsu?

Vaak gehoorde klachten zijn slaapproblemen, hoofdpijn en emotionele problemen. Maar ook problemen met de spijsvertering en een ongezonde darmflora zijn klachten die in Haarlem opgelost kunnen worden met shiatsu. Concentratieproblemen en vermoeidheid zijn vervelende klachten die kunnen ontstaan door stress en angst. En pijnklachten zoals rugklachten en spier- en gewrichtspijn kunnen met de massagetechnieken van shiatsu verminderd worden.

Shiatsu is dus een acupunctuur maar dan zonder de naalden. Ook komt het uit de traditionele Chinese geneeskunde. Deze geneeskunde gaat ervan uit dat niet de ziekte aangepakt moet worden, maar de persoon als geheel. Dus lichaam en geest zijn geen aparte onderdelen, deze horen samen bij elkaar. Dus niet alleen het gedeelte waar de klacht of pijn zich bevindt. Het hele lichaam en de geest worden dus weer in balans gebracht. Daarom kunnen fysieke en geestelijke klachten geholpen worden met shiatsu in Haarlem.

Gelukkig worden shiatsu behandelingen in Haarlem meestal (grotendeels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit is omdat het onder de alternatieve geneeswijzen valt. Wil jij dus kijken of shiatsu in Haarlem iets voor u is? Maak nu meteen een afspraak.