Kings Place
Image default
Alarmsysteem

Alles wat u moet weten over cellulaire veiligheidscamera’s

Alles wat u moet weten over cellulaire veiligheidscamera’s

Mobiele beveiligingscamera’s zijn een soort bewakingssysteem dat kan worden geïmplementeerd in woningen en bedrijven. Ze zijn uniek van andere soorten bewaking omdat ze geen internet of elektriciteit nodig hebben. Ze zijn dus niet bekabeld, maar maken verbinding met een mobiel netwerk voor gegevensoverdracht. Vanwege deze functionaliteit verwijzen sommige mensen naar hen als 3G / 4G / 5G LTE-camera’s.

Lees verder om te leren hoe cellulaire beveiligingscamera’s uw huisveiligheid kunnen verbeteren.

Een veiliger systeem

Surveillancesystemen kunnen huiseigenaren veiliger laten voelen, maar indringers hebben methoden om de feed te verstoren. Draadloze camera’s kunnen via hun internetverbinding worden gehackt en bedrade camera’s kunnen onbruikbaar worden als een indringer de draad afknipt. Een huiseigenaar kan het probleem verhelpen door draden ontoegankelijk te maken, maar een andere optie is om mobiele beveiligingscamera’s te gebruiken. Hier zijn enkele van de redenen waarom ze nuttig zijn:

  • Mobiele beveiligingscamera’s werken op hetzelfde netwerk als uw mobiele telefoon.
  • Ze zijn meestal op batterijen, maar sommige gebruiken kleine zonnepanelen.
  • Met deze functies kunnen cellulaire beveiligingscamera’s zowel draadloos als moeilijk te hacken zijn.
  • Omdat ze op batterijen werken, kunnen ze worden gebruikt tijdens een stroomstoring.

Houd uw woning van afstand in de gaten

Domotica en mobiele beveiligings-apps zijn twee nuttige beveiligingsinnovaties. Gelukkig integreren cellulaire beveiligingscamera’s zich goed met deze technologieën. Omdat de camera’s gebruikmaken van mobiele diensten, zoals uw telefoon, is het eenvoudig om een ​​live feed te streamen vanaf elke locatie op uw mobiele apparaat.

Het bekijken van een beveiligingsfeed (zonder de noodzaak van WiFi) kan een van de vele taken worden die je via een mobiele telefoon kunt voltooien. Overweeg een beveiligingsprovider wiens mobiele app is beveiligd met een wachtwoord, zodat de verbinding met uw camera’s veilig is.

Locatie Flexibiliteit

Omdat er geen stopcontacten nodig zijn, kunnen mobiele beveiligingscamera’s overal op het terrein worden geplaatst. Een dergelijke flexibiliteit maakt het eenvoudiger om camera’s op precies de juiste locaties te plaatsen om indringers te vangen. Bespreek de plaatsing van uw camera’s met een beveiligingsdeskundige, die weet op welke gezichtspunten het beste is.

Wilt u zeker weten hoe u uw huis het best kan beveiligen? Wij van slotenmaker Den Haag kijken graag met u mee. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van huisbeveiliging en voeren voor u een vrijblijvende check uit op uw huidige implementatie van beveiligingsmiddelen. Meer weten? Bekijk dan direct de website Lock Secure Den Haag!

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag