Kings Place
Image default
Dienstverlening

Vloeronderhoud in Ede

Heeft u vloeronderhoud nodig in of nabij Ede? Voor bedrijven in Ede is Vloeronderhoud Ede het juiste adres! Vloeronderhoud Ede is gespecialiseerd in vloeronderhoud en maakt uw vloeren dagelijks hygiënisch schoon, groot of klein. Ideaal dus voor de uitbesteding van al uw vloeronderhoud. 

 

Gespecialiseerd Vloeronderhoud

Tapijten machinaal reinigen, het aanbrengen of verwijderen van waslagen op linoleum of harde vloeren schrobben: voor Vloeronderhoud Ede is het geen probleem. Al uw vloeren worden grondig gereinigd waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest duurzame methodes. Goed voor het aanzien van uw vloeren en goed voor het milieu dus!

Ze maken uw vloeren niet alleen hygiënisch schoon, ze zorgen ook voor het nodige onderhoud. Zo verlengen ze de levensduur van uw vloeren, en geeft het uw bedrijf gewoon een schonere, beter verzorgde uitstraling.

Vragen of wilt u advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ze zijn altijd graag bereid u te helpen.

Uw bedrijfsvloer altijd hygiënisch schoon

Showroom, receptie, kantoor of werkvloer: een dagelijks schone vloer is van groot belang voor uw bedrijf. Niet alleen al voor de uitstraling richting de klant, die zakenrelatie of gewoon voor uw eigen oog. Een schone omgeving brengt ook kalmte en een goede gemoedsrust op de werkvloer of in de kantine. Allemaal van bewezen invloed op de productiviteit; die van uzelf en van uw werknemers. 

 

Met een mooie vestiging in Ede

Met korte lijnen en altijd scherp geprijsd leveren ze gespecialiseerd vloeronderhoud aan veel verschillende klanten in Ede en omgeving. Allemaal vertrouwen ze op een hygiënische reiniging en goed onderhoud van hun vloeren; iedere dag weer.

Natuurlijk houden ze volledig rekening met uw unieke situatie, het pand, de bezetting en uw eigen wensen. Uw vloeronderhoud wordt in overleg met u op maat gemaakt, en vanzelfsprekend van een hoog prijs/kwaliteitsniveau.

Besteed uw vloeronderhoud in Ede dus uit aan Vloeronderhoud Ede. Vraag nu een offerte aan op www.habu.nl/