Kings Place
Image default
Woning en Tuin

Kantoorruimte op een toplocatie

U zoekt een compleet ingerichte kantoorruimte op een A-locatie? Een ruimte waar u, uw medewerkers en uw gasten zich welkom voelen? Franklin, kantoorruimte Zevenaar in De Liemers, is de perfecte locatie voor zakelijke ondernemers in de regio. Dit unieke, onder architectuur gebouwde kantoorpand, biedt praktische en moderne ruimte aan diverse ondernemers. Gezamenlijk bepalen deze ondernemers, uit verschillende branches, de uitstraling van dit kantoorpand. Sommigen huren hier al jarenlang met veel plezier en wanneer de kantoorruimte op termijn te klein wordt, is er de mogelijkheid om binnen hetzelfde pand een grotere ruimte te betrekken.

Waarom Franklin?

Het pand dat stamt uit 1996, werd door een architectenbureau omgetoverd tot een modern verzamelgebouw voor bedrijven. Dat dit pand geliefd is, komt door de prachtige lichte ruimtes die ook nog eens gestoffeerd worden verhuurd. Dat betekent dat u zelf niet hoeft na te denken over vloerbedekking en raambekleding. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe kantoor in te richten met kantoormeubilair dat in het pand aanwezig is. Dat betekent snel starten en succesvol ondernemen in uw nieuwe omgeving, zeven dagen in de week en 24 uur per dag.

Kantoorruimte Zevenaar; van alle gemakken voorzien

Een prettige bijkomstigheid is dat u en uw gasten kunnen parkeren op eigen terrein. Voor de fietsers is er een ruime fietsenstalling waar fietsen altijd droog en beschermd staan. Ook als het om schoonmaak gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Meerdere malen per week is er een schoonmaakploeg aanwezig die ervoor zorgt dat alles er spik en span uit blijft zien. Dat betekent dat ook uw afval wordt afgevoerd. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een keukenvoorziening aanwezig. De keuken op de begane grond is een grote keuken waar u tevens gebruik kunt maken van een koffiezetapparaat, een magnetron en een kookplaat. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie en een prijsopgaaf? Neemt u dan contact op met de eigenaar van Franklin.

Gerelateerde artikelen

Originele huisnummers en naamplaten

Goedkope vloertegels

Heb u al de juiste Decorvloer Tegel laminaat gevonden?