Kings Place
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u uitstekend terecht voor rioolonderzoek in de buurt van Breda

Heeft u last van een vieze rioollucht? Of kunt u het toilet niet meer doortrekken? Mogelijk is er iets mis met uw riool. Als u liever niet zelf het riool wilt inspecteren, wat begrijpelijk is, kunt u hier Groeneveld Riooltechniek voor inschakelen. Dit rioleringsbedrijf is gespecialiseerd in rioolonderzoek in de regio Breda. Dit bedrijf levert een goede kwaliteit voor een goede prijs en helpt u zo snel mogelijk van uw problemen af.

Wat houdt het rioolonderzoek in

Tijdens het rioolonderzoek in Breda wordt gekeken of er iets beschadigd is in het riool. Het bedrijf doet dit aan de hand van een camera, die naar binnen worden gebracht. Deze camera is erg klein en kan 360 graden draaien, waardoor deze een beeld kan vormen van het gehele riool. De reparateurs kunnen op een beeldscherm met de camera meekijken en zo constateren of er iets mis is of niet. Als dit het geval is, zal het bedrijf de beschadiging zo snel mogelijk komen repareren.

Over het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek is een rioleringsbedrijf dat bestaat uit de meest bekwame rioleringsreparateurs voor een rioolonderzoek in Breda. Alle medewerkers zijn vakkundig opgeleid en weten wat ze doen. Aangezien het bedrijf in de 40 jaar dat het bestaat ruime ervaring heeft opgebouwd, is geen klus meer te gek. Het bedrijf streeft ernaar zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Dit uit zich in trainingen voor het personeel, maar ook in het gebruik van de modernste technieken.

Maak kennis met het bedrijf

De afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid. 40 jaar geleden begon het bedrijf kleinschalig en op lokaal niveau. Tegenwoordig is het een van de grootste rioleringsbedrijven van het land, met vestigingen verdeeld over heel Nederland. In 2002 kwam dochteronderneming Groeneveld Industriële Reiniging B.V. erbij en in 2011 volgde Groeneveld Relinen/ Renovatie B.V., wat het bedrijf maakt tot hoe we het nu kennen. En nog altijd blijft Groeneveld Riooltechniek zich ontwikkelen. Heeft u rioolonderzoek in omgeving Breda nodig? Neem contact met hen op!

https://www.riooltechniek.nl/