Kings Place
Image default
Banen en opleidingen

Een baan voor jong professionals!

Voor jonge professionals kan het best lastig zijn om een goede start te maken op de arbeidsmarkt. Wilt u uw carrière direct een boost geven? Verspil dan geen tijd aan eindeloze sollicitaties en neem het hef in eigen hand. Volg een traineeship gemeente en ga direct aan de slag.

 

Verschillende functies

Newpublic maakt het mogelijk voor net afgestudeerden om direct een functie binnen de gemeente te krijgen. Via een twee jaar durende traineeship gemeente, kunt u direct een functie vervullen binnen de gemeente en krijgt u theoretische ondersteuning. Binnen de gemeente zijn er veel verschillende functies mogelijk, van beleidsmaker tot projectleider. Bekijk het volledige aanbod aan mogelijke functies voor de traineeship gemeente op Newpublic.nl. Ziet u een functie dat past bij uw studie achtergrond? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie en meld u aan.

 

Gemeente bij u in de buurt

Newpublic biedt traineeships aan door heel het land. Het is dus goed mogelijk dat bij uw gemeente een functie mogelijk is. Wilt u juist werkzaam zijn in een andere gemeente of grote stad? Dan is dit ook mogelijk via Newpublic. Bekijk de mogelijke locaties voor een traineeship gemeente op Newpublic.nl.

 

Wist u dat na het volgen van deze twee jarige traineeship gemeente, u direct kunt worden aangenomen? Dit kan bij de gemeente waar u de traineeship hebt gevolgd of bij een andere gemeente. Investeer in uw carrière en start met een goede basis door het volgen van een traineeship. U kunt eenvoudig meer informatie inwinnen op Newpublic.nl of u direct aanmelden voor een traineeship bij u in de buurt.