Kings Place
Image default
Dienstverlening

De leukste singlereizen boek je eenvoudig en snel online

Lekker in de Italiaans bergen wandelen of genieten van de mooie zonsondergang op de Griekse eilanden? Wie wil dat nou niet. Het feit dat je single bent, hoeft niet te betekenen dat je niet op vakantie kunt. Je staat er niet alleen voor dankzij singlereizen. Kies uit één van de vele groepsreizen die One2gethertravel te bieden heeft. Dankzij het enorme aanbod is er altijd wel een vakantie voor alleenstaande ouders die bij jou past en je leert er ook nog eens gezellige mensen kennen, die dezelfde interesses hebben als jij. Ideaal toch?

Een specialist in singlereizen

One2gethertravel is een Nederlandse reisorganisatie en is gespecialiseerd in singlereizen. De organisatie biedt talloze reizen aan in heel Europa, en zelfs in Curaçao. De singlereizen zijn onderverdeeld in drie verschillende categorieën: reizen voor singles voor elke leeftijd – wel alleen voor volwassenen, natuurlijk – voor singles van 50+ en een vakantie voor alleenstaande ouders. Elke categorie biedt reizen aan die geschikt zijn voor die doelgroep. Zo is iedere vakantie voor alleenstaande ouders natuurlijk kindvriendelijk, en zullen de reizen voor 50+’ers niet zo uitputtend zijn.

Een betrokken organisatie met een ruim aanbod

Deze reisorganisatie is erg betrokken de klanten. Zo wordt er tijdens de singlereizen zo veel mogelijk voldaan aan persoonlijke voorkeuren van de reizigers. Wil je een kamer met uitzicht op zee? Wordt voor je geregeld – mits dat kan natuurlijk. Bovendien houden de reisleiders je overal van op de hoogte en krijg je alle benodigde documenten voor je reis tijdig toegestuurd. Tevens krijgt iedere groep een reisleider bij wie je 24 uur per dag terecht kunt tijdens de vakantie voor alleenstaande ouders.

Ontdek zelf de voordelen van singlereizen

Deze reisorganisatie is erg betrouwbaar en veilig. Als de reis om wat voor reden dan ook, buiten jouw schuld, niet door kan gaan, krijg je het volledige bedrag dat je hebt betaald binnen twee weken terug. Daarnaast houdt de reisorganisatie je op de hoogte van alle kosten die tijdens de singlereizen gemaakt zullen worden, waardoor je achteraf niet met onverwachtse kosten te maken krijgt.

Gerelateerde artikelen

Sentry kluizen – beveilig je huis tegen ongelukken door een pistool en diefstal

Echtscheidingsbemiddeling – 3 eenvoudige tips voor een gemakkelijkere echtscheiding of scheiding

Een snelle handleiding met dingen die je moet weten over het parkeren op het vliegveld