Kings Place
Image default
Dienstverlening

Aluminium schuifpui van Schipper Ede

De aluminium schuifpui van Schipper Ede is prachtig. De afgelopen maanden stonden van mij volledig in het teken van verhuizen. Na jaren en jaren van sparen was het eindelijk zover, ik kon gaan verhuizen. Tot mijn grote vreugde zou er een nieuwbouwwijk gebouwd worden in de buurt. Deze wijk zou gefocust zijn op jonge gezinnen, en er zou een soort riviertje doorheen lopen. Ik kon niet wachten om aan het water te wonen, en tegelijkertijd leuke speelplekken in de buurt te hebben voor mijn kinderen. Na nog weken van wachten en hopen bleek het dat wij inderdaad in aanraking kwamen om een bepaald huis te mogen kopen.

De situatie

Dit huis was een prachtig, alleenstaand huis aan het water. We hadden alle vrijheid en mogelijkheden om alles naar wens in te richten. Iets wat mij en mijn vrouw echt heerlijk leek was om constant uit te kunnen kijken op het water. Dit wilde we niet doen met ramen, maar met een aluminium schuifpui. Op deze manier lijkt het net alsof het water een uitbreiding is van je huis. We waren erg enthousiast over het idee, en konden niet wachten tot alles klaar was.

Aluminium schuifpui van Schipper Ede

Voordat het zover is zullen we nog wel een plek moeten vinden om de aluminium schuifpui van te halen. Na even te zoeken op het internet kwamen we echter al vrij snel bij de oplossing terecht. Zo is Schipper Ede gespecialiseerd in aluminium schuifpui en kunnen zij ons goed helpen. Ze zien er professioneel uit, hebben goede recensies en ik heb er bovendien een goed gevoel bij. 

Het resultaat van de aluminium schuifpui

Het is momenteel een aantal maanden later, en de aluminium schuifpui is geïnstalleerd. Het is echt prachtig geworden. We wonen er nu enkele weken, en genieten optimaal van het uitzicht en de heerlijke sfeer. Na elke dag werken kunnen we heerlijk genieten van het geluid en de geur van het water. Schipper Ede heeft puik werk geleverd met de aluminium schuifpui. Als iemand nog een partner zoekt voor je aluminium schuifpui, dan zou ik je Schipper Ede van harte aanbevelen. 

Specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen

Schipper Ede is een op en top familiebedrijf dat sinds 1959 schuifpuien en kozijnen produceert én plaatst. Het plaatsen van een schuifpui in uw huis kan een slimme zet zijn. Een schuifpui heeft vele ontwerpen en functionele voordelen. Een schuifpui heeft extra lange ramen die van boven naar beneden gaan voor elke ruit. Dit ontwerp maximaliseert het natuurlijke licht, zodat u de hele dag kunt genieten van een interieur dat baadt in het licht. Wat zijn nog meer voordelen van een schuifpui?

Voordelen van een schuifpui van Schipper Ede

Een schuifpui van Schipper Ede heeft een hoge energie-efficiëntie. Ze zorgen ervoor dat het huis warm blijft in de winter en koel in de zomer. Ze zorgen dus voor een optimale warmte-isolatie. Het glas in een schuifpui van Schipper Ede is standaard voorzien van HR++ glas. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor HR+++ glas. Daarbij geldt uiteraard hoe dikker het glas, hoe warmer het binnen is en blijft en hoe lager de energierekening. Een schuifpui zorgt voor een optimaal en onafgebroken contact met buiten en biedt een eenvoudige uitstraling die harmonieert met vele architectonische stijlen. In het verleden werden schuifdeuren vaak als gevaarlijk beschouwd omdat ze niet altijd waren voorzien van veiligheidsglas. Uiteraard is dat vandaag de dag heel anders. 

Veilig in gebruik

Bij de installatie van een schuifpui is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Schuifdeuren bewegen heel gemakkelijk op hun sporen. Om deze deuren te openen, moet u ze licht aandrukken en ze zullen naar de zijkant schuiven. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de buitenruimte, wat vooral in de zomermaanden goed van pas komt. Veilige schuifdeuren zorgen ook voor extra stabiliteit, waardoor een brug wordt geslagen tussen uw binnen- en buitenruimte. Ze zijn ook fijn als er kleine kinderen in het gezin zijn. Ouders hebben dankzij een schuifpui vrij uitzicht op de buitenruimte, zodat ze hun kinderen goed in de gaten kunnen houden. 

Ruimtebesparend

Schuifdeuren nemen geen extra binnenruimte in beslag. Ze glijden over de rails naar links of rechts over elkaar heen. Dit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van een deur en u dus optimaal gebruik kunt maken van de aanwezige vloeroppervlakte.