Originele huisnummers en naamplaten

Een naambordje dat past bij het huis waarin je woont en bij jouw persoonlijke smaak. Zo’n plaat vind je natuurlijk op De Naambordensite. Je kunt kiezen voor hout, natuursteen, glas of metaal. Glas is misschien niet het eerste waar je aan denkt, toch zijn glazen naamplaten heel geschikt. Glas is sterk, mooi en vrijwel onderhoudsvrij. Storm, sneeuw, regen, wind en vrieskou zullen het naambord niet aantasten. Natuurlijk zul je het af en toe met een natte doek schoon moeten maken, maar dat is het dan ook. Een naamplaatje van glas straalt klasse, openheid en luxe uit. Enkele subcategorieën van glazen naamborden zijn: spiegelglas, gebrokkeld glas, glas met RVS en gematteerd glas. Kijk vooral ook eens naar de ‘overige borden’, daar tref je bijvoorbeeld een bord van dubbel glas en een plaat met de vorm van een wolk.

RVS naamborden, ruime keuze

Een RVS naambord heeft veel voordelen. Roestvrij staal is oerdegelijk, duurzaam en uitstekend geschikt om naamplaten van te maken. En ze zien er fantastisch uit! Er is een mooie collectie om uit te kiezen waarbij we graag even de aandacht vestigen op de zogenoemde ‘mix modellen’: naamborden die gemaakt worden van meerdere materialen. Denk dan aan RVS en glas. De letters worden op deze bordjes aangebracht door middel van een lasertechniek.

Naast RVS valt er nog veel meer te kiezen. Borden van hout bijvoorbeeld: gelakt hout, houten boomschijven en teakhout. Teakhout is niet vatbaar voor houtrot en dat is een grote pré! Teakhout is geschikt om de naam en het nummer in te graveren, maar vinyl beletteren en lakken kan ook. Kijk maar eens naar de foto’s van de diverse bordjes. Je krijgt dan een goede indruk. Alle afzonderlijke naamplaten worden door vakmensen op ambachtelijke wijze gemaakt. Wat jij uiteindelijk in handen krijgt, is dus zeker een uniek product.

 

https://www.denaambordensite.nl

Een nieuwe tafel voor een nieuw huis

Ben je net verhuisd of laat je een woning bouwen? Dan hoort daar natuurlijk een oud eiken tafel in. Een oud eiken tafel heeft een robuuste maar toch moderne uitstraling. Je kunt het zo maken dat het in elk huishouden het geweldig er uit ziet. Een oud eiken tafel is er in extreem groot en natuurlijk in normale gangbare maten. Wanneer je een balzaal als keuken hebt, dan hoort daar ook gewoon een grote oud eiken tafel in, hoe je het went of keert. Dit doet je keuken echt eer aan. Een oud eiken had vroeger zijn traditionele eikenhouten kleur, tegenwoordig hoeft dit niet meer. Uiteindelijk zou je elke kleur op je tafel kunnen smeren. Natuurlijk wil je wel een beetje een neutrale tafel, want een groene, blauwe of roze tafel valt niet bij veel mensen goed in de smaak. Maar in plaats van een eikenhouten kleur, wat een bruintint is, zou je bijvoorbeeld voor een grijshouten, wit of zwartachtige tafel kunnen gaan. Deze kleuren zijn heel modern en zullen nooit uit de tijd gaan.

Een oud eiken tafel kopen

Wanneer je een nieuwe oud eiken tafel koopt horen daar natuurlijk ook prachtige nieuwe stoelen bij. Deze stoelen kunnen in dezelfde stijl als de tafel of je kiest voor totaal iets anders. Tegenwoordig makt dat niet zoveel meer uit. Het is natuurlijk wel het mooiste als de tafel en de stoelen op elkaar zijn afgestemd. Heb je bijvoorbeeld industriële staalpoten onder de oud eiken tafel, dan kunnen deze natuurlijk ook onder je stoelen. Op deze manier creëer je eenheid. Je hoeft de stoelen natuurlijk niet in dezelfde kleur als de tafel te hebben, vaak hebben we stoelen wat donkerder. Dit zorgt voor diepte in je keuken, maar daarbij zien we slijtage en vlekken ook niet zo snel bij een donkere kleur.

Kantoorruimte op een toplocatie

U zoekt een compleet ingerichte kantoorruimte op een A-locatie? Een ruimte waar u, uw medewerkers en uw gasten zich welkom voelen? De UnieVeste, kantoorruimte Zevenaar in De Liemers, is de perfecte locatie voor zakelijke ondernemers in de regio. Dit unieke, onder architectuur gebouwde kantoorpand, biedt praktische en moderne ruimte aan diverse ondernemers. Gezamenlijk bepalen deze ondernemers, uit verschillende branches, de uitstraling van dit kantoorpand. Sommigen huren hier al jarenlang met veel plezier en wanneer de kantoorruimte op termijn te klein wordt, is er de mogelijkheid om binnen hetzelfde pand een grotere ruimte te betrekken.

Waarom de unieveste?

Het pand dat stamt uit 1996, werd door een architectenbureau omgetoverd tot een modern verzamelgebouw voor bedrijven. Dat dit pand geliefd is, komt door de prachtige lichte ruimtes die ook nog eens gestoffeerd worden verhuurd. Dat betekent dat u zelf niet hoeft na te denken over vloerbedekking en raambekleding. Het is zelfs mogelijk om uw nieuwe kantoor in te richten met kantoormeubilair dat in het pand aanwezig is. Dat betekent snel starten en succesvol ondernemen in uw nieuwe omgeving, zeven dagen in de week en 24 uur per dag.

Kantoorruimte Zevenaar; van alle gemakken voorzien

Een prettige bijkomstigheid is dat u en uw gasten kunnen parkeren op eigen terrein. Voor de fietsers is er een ruime fietsenstalling waar fietsen altijd droog en beschermd staan. Ook als het om schoonmaak gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Meerdere malen per week is er een schoonmaakploeg aanwezig die ervoor zorgt dat alles er spik en span uit blijft zien. Dat betekent dat ook uw afval wordt afgevoerd. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een keukenvoorziening aanwezig. De keuken op de begane grond is een grote keuken waar u tevens gebruik kunt maken van een koffiezetapparaat, een magnetron en een kookplaat. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie en een prijsopgaaf? Neemt u dan contact op met de eigenaar van de UnieVeste.

Slotenspecialist Jackey helpt u door het hele land

Uw sleutel ging wat moeizaam, maar een stuk deurslot hebt u nooit verwacht. Totdat zo-even de sleutels afbrak binnen het cilinderslot. Hier staat u dan, buiten. U kan uw voordeurslot niet meer open krijgen. De slotendienst kan in 30 minuten bij u zijn. Tevens kapotte sleutel blijken bij ons helemaal geen probleem. Het kapot slot verversen we rap, niettemin dikwijls kunnen we het herstellen. Het maakt de slotenspecialist niet uit.

Een uitgang zit dicht?

We blijven telefonisch te bereiken. Wij helpen u zelfs in de avond graag rap doordat we binnen de provincie rijden. Pluspunt blijft dat er geen enkele sleutel bijgemaakt hoeven te worden, want u kan de persoonlijke sleutel opnieuw aangrijpen. Of hebt u de sleutel ergens zoekgeraakt? Dit is dus een hersenbreker bij de slotenspecialist? Nee, nooit voor onze geroutineerde slotendienst. Ingeval u zoiets elke ochtend ziet blijkt het geen enkele inspanning meer. Uiteraard eveneens ingeval de sleutel aan uw binnenzijde van het deurslot zit. Uw voordeurslot dag en nacht vliegensvlug zonder schade geopend.

Bekend met alle cilindersloten

Voor ons toont geen enig cilinderslot verborgen informatie. Veiligheidssloten blijven onze liefde, dientengevolge verdiepen we ons met genoegen in de talloze soorten slotjes. Hebt u te maken met het kapot voordeurslot, een kapot schuifpui, ofwel uw deur die niet doet wat ‘t moet verrichten: twijfel geen eens en laat onze vakmannen kijken naar uw probleemgeval. U zal perplex staan van hun routine en bedrevenheid wanneer u de sloten laten vervangen door Jackey.nl Middels onze jarenlange ervaring begrijpen wij foutloos op welke manier elk cilinderslot werkt..

Blijkt uw slot echt zo veilig?

Nog een tweetal dikwijls voorkomende taken van een slotendeskundige. Wij assisteren mensen indien zij zijn buitengesloten van het appartement. Cilinderslotjes zullen nou eenmaal niet altijd functioneren. Een mens hoopt dat uw deurslot altijd goed werkt. Totdat het een keer dienst faalt. Ieder deurslot heeft ieder jaar zijn onderhoud nodig. Bij ons zit u voor onze deursloten service continu goed. Veiligere inbraakpreventie begint met het inschakelen van een betrouwbare slotenmaker Zoetermeer.

Er lijkt bij u ingebroken

Uiteraard kan u ons bij inbraakschade bellen. Wij inspecteren of alle veiligheidssloten bij voordeuren en ramen tegemoetkomen aan de allerlaatste eisen. De vakmannen kan u ook in de avond bereiken voor noodsituaties zoals schade door inbrekers, doch tevens bij ‘t remplaceren van al uw sloten.

Goedkope vloertegels

In de bouwmarkt betalen veel consumenten te veel voor vloertegels terwijl dit niet nodig is. Het is ook namelijk mogelijk om goedkope vloertegels te kopen maar dan moet je wel online kijken.

In Nederland zijn er nu heel veel webshops dat goedkope vloertegels verkopen. Hierbij zitten zelfs bedrijven uit het buitenland dat in Nederland goedkope vloertegels verkopen. Door de concurrentie zijn de prijzen gezakt en dus in het voordeel van de consument. Er is bovendien zo ook veel meer keuze.

Voor de buitenlandse bedrijven is het een te grote investering om ook vestigingen te openen in Nederland. Een webshop brengt minder risico met zich mee en minder kosten. Door de lagere kosten kunnen ze goedkope vloertegels verkopen. Het nadeel is alleen wel dat je deze goedkope vloertegels exclusief online kunt kopen.

Het nadeel is ook weer een voordeel want je hoeft niet meer bouwmarkten af te lopen. Je kunt gewoon online goedkope vloertegels en de diverse webwinkels met elkaar vergelijken. Er zit altijd wel een prijsverschil tussen de online winkels en door ze te vergelijken ben je nog goedkoper uit.

Tijdens het winkelen hoef je bovendien geen rekening te houden met opening of sluitingstijden.

fliesenxl.com/nl/

megadumpnunspeet.nl/

tegelsinhuis.nl/