Supplementen om het geheugen te verbeteren! Heeft u gehoord over de gunstige effecten van omega-3 vi

Het zal je misschien niets verbazen maar visolie gevuld met kwaliteit omega 3 kan je geheugen aanzienlijk verbeteren. Het is zelfs nuttig en gezond voor andere gebieden in je lichaam. Hoewel er veel concentratie supplementen op de markt zijn die het geheugen verbeteren, kunnen deze nooit de resultaten evenaren van de omega 3-vetzuren.

Visolie staat al langere tijd bekend om zijn krachtige werking en ontstekingsremmende eigenschap. Veel mensen hebben wel eens gehoord dat Omega 3 gebruikt wordt hartaandoeningen te voorkomen. Dit omdat het de slechte cholesterol en hoge bloeddruk verlaagt. Het wordt zelfs als marketing strategie gebruikt door producenten. Een voorbeeld hiervan is het product Becel-Omega 3 waarbij de producent beweert dat het product gezond is vanwege de toegevoegde Omega 3. In essentie is Omega 3 goed voor het hart en verlaagd het wel degelijk het slechte cholesterol en de hoge bloeddruk. Maar Omega 3 doet zoveel meer voor je lichaam! Zeker als je kijkt naar de uitwerkingen dat het heeft op de hersenen!

Ons lichaam kan deze essentiële vetzuren, namelijk DHA en EPA, niet aanmaken. We zullen het dus binnen moeten krijgen via onze voeding.

Wat visolie zo belangrijk maakt, zijn de DHA-vetten. Deze bevatten voor een groot deel dezelfde stoffen als onze hersenen. Onze hersenen bestaan dus voor een deel uit DHA-vetten. Door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat mensen met de ziekte van Alzheimer, autisme en/of die lijden aan depressie een laag niveau aan omega-3 in hun hersenen bezitten.

Deze oliën zorgen voor de verbetering van de hersenfuncties. Het heeft effect op de efficiëntie van de neurotransmitters. Door deze verbeterde werking kan men zich beter concentreren en wordt de geheugenfunctie aanzienlijk verbeterd.

In een recente studie, heeft een groep mensen die ouder waren dan 55 en kampten met geheugenproblemen, zes maanden lang visolie ingenomen. Het resultaat: de mensen die zes maanden visolie hadden ingenomen maakten de helft minder fouten als de proef personen die een placebo hadden gekregen.

Omega 3 verwijdert niet alleen schadelijke bloedplaatjes uit het bloed, dat je beschermt tegen beroerte. Hiernaast zorgt het ook dat de bloedplaatjes die in neurale banen reizen duidelijkheid krijgen over hun bestemming en tevens wordt ook de snelheid vergroot waardoor de transmissie wordt verbeterd.

We komen steeds meer te weten over de geweldige werking van natuurlijke oliën. Geen enkele ander product geeft zoveel aanvulling aan het geheugen als Omega 3. Met Omega 3 valt nog zoveel te bereiken om de mensheid te helpen gezond te blijven op latere leeftijd.

De beste oliën bevatten een hoog DHA gehalte, ongeveer zo’n 260 mg per 1000 mg capsule, dit behoort het minimum te zijn voor een effectief resultaat. Tevens is het ook van belang dat het wordt gedistilleerd om schadelijke gifstoffen te verwijderen. Controleer daarom altijd eerst het label voordat u het product aanschaft.

Als u leidt aan een degeneratieve ziekte zoals de ziekte van Alzheimer en een beter geheugen en een beter algemeen bewustzijn wilt ervaren dan is het verstandig om een dagelijkse dosis visolie in te nemen. Wilt u deze voorkomen, ook dan is het van belang dat u een dagelijkse dosis visolie inneemt. U zult merken dat je een beter geheugen krijgt en een beter algemeen bewustzijn krijgt, samen met een verbeterde algehele gezondheid en welzijn. Deze dagelijkse dosis visolie helpt dit realiteit te worden.

Als je meer wilt weten over de hoogwaardige DHA omega 3-supplementen die ik persoonlijk neem, bezoek dan mijn website, hieronder staat de link vermeld.

Ontdek de beste omega-3 visolie die vandaag de dag verkrijgbaar is.

 

http://blokpil.nl/