Een baan voor jong professionals!

Voor jonge professionals kan het best lastig zijn om een goede start te maken op de arbeidsmarkt. Wilt u uw carrière direct een boost geven? Verspil dan geen tijd aan eindeloze sollicitaties en neem het hef in eigen hand. Volg een traineeship gemeente en ga direct aan de slag.

 

Verschillende functies

Newpublic maakt het mogelijk voor net afgestudeerden om direct een functie binnen de gemeente te krijgen. Via een twee jaar durende traineeship gemeente, kunt u direct een functie vervullen binnen de gemeente en krijgt u theoretische ondersteuning. Binnen de gemeente zijn er veel verschillende functies mogelijk, van beleidsmaker tot projectleider. Bekijk het volledige aanbod aan mogelijke functies voor de traineeship gemeente op Newpublic.nl. Ziet u een functie dat past bij uw studie achtergrond? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie en meld u aan.

 

Gemeente bij u in de buurt

Newpublic biedt traineeships aan door heel het land. Het is dus goed mogelijk dat bij uw gemeente een functie mogelijk is. Wilt u juist werkzaam zijn in een andere gemeente of grote stad? Dan is dit ook mogelijk via Newpublic. Bekijk de mogelijke locaties voor een traineeship gemeente op Newpublic.nl.

 

Wist u dat na het volgen van deze twee jarige traineeship gemeente, u direct kunt worden aangenomen? Dit kan bij de gemeente waar u de traineeship hebt gevolgd of bij een andere gemeente. Investeer in uw carrière en start met een goede basis door het volgen van een traineeship. U kunt eenvoudig meer informatie inwinnen op Newpublic.nl of u direct aanmelden voor een traineeship bij u in de buurt.

 

Een goede opleiding kapper volgen

Wil je opleiding kapper volgen? Als allround kapper luister jij goed naar de wensen van jouw klanten die speciaal bij jou komen voor hun haarverzorging. Je vertaalt die wensen naar een passend advies. Daarna voer je de totale behandeling uit bij de opleiding kapper: van wassen, knippen/snijden en kleuren tot permanenten en watergolven. En op zijn tijd verzorg je een feestelijk (bruids)kapsel. Met föhnen en stylen maak je een kapsel echt af. Een thuisadvies en de eventuele verkoop van de nodige producten voor verzorging maken de behandeling compleet. Een kapper houdt van mensen, is sociaal en communicatief ingesteld. Je kunt luisteren en adviseren. De klanten voelen zich bij jou op hun gemak. Een kapper is altijd het visitekaartje van de salon. Je ziet er dus zelf ook altijd tip top verzorgd uit.

Hoe ziet de opleiding kapper eruit?

In het eerste jaar van de opleiding kapper leer je al direct een aantal basisvaardigheden; eerst op een oefenhoofd en later op echte modellen. Je leert te wassen, knippen en föhnen. Zo ben je op je stageadres al snel een waardevolle hulp bij het voorbereiden en afronden van de behandelingen. Je leert te werken volgens de ARBO-regels. Dat wil zeggen: gezond en hygiënisch. Ook sociale vaardigheden krijgen veel aandacht: van je eigen presentatie tot aan het hele communicatieproces met klanten en collega’s. Daarna leer je in de opleiding kapper steeds meer verschillende technieken steeds meer met elkaar combineren tot een volledige kappersbehandeling. Je breidt je vaardigheden bij de opleiding kapper rondom wassen, knippen/snijden en föhnen van dames en heren verder uit. Daarnaast leer je basistechnieken als permanenten, watergolven en kleuren. Kortom, jij als kapper beheerst alle basistechnieken van het kappersvak. Je voert die zelfstandig uit, onder toezicht van een leidinggevende die eindverantwoordelijk is.Zo kun je de opleiding kapper succesvol afronden.