Informatieanalist BI

Informatieanalist BI – D&A Commercie – Utrecht

Als echte senior informatieanalist heb je kennis van het vakgebied en een voorkeur voor data, dus speel je een belangrijke rol in het “data-driven NS” programma. We bouwen een grote database voor alle NS. Op het nieuwe dataplatform in de cloud met Data Vault 2.0, Informatica BDM, Snowflake en Power BI zorgen we ervoor dat data duidelijk ontsloten, geïntegreerd en optimaal geleverd worden.

Zo werkt het

Je bent lid van het Scrum-team op de afdeling data en analyse in het Commerce-domein. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het implementeren van slimme data-oplossingen voor NS Commerce en NS International. Wij leveren gegevens en informatie over NS-activiteiten, 360 ° klantbeeld, verkoopinformatie, rijgedrag en veilig reizen met de trein, etc.

Je focus ligt op het continu verbeteren van DWH / BI-producten, teams en processen. Je opereert op de interface tussen IT en business. Je hebt sterke analytische vaardigheden om het probleem achter het probleem te achterhalen en om te zetten in een gebruikerscase voor de takenlijst van het product. Je werkt samen met het Scrum-team om methoden en impact verder te ontwikkelen. Je bent kritisch en mede verantwoordelijk voor de resultaten van de sprint. Staat het onderwerp niet in jouw vakgebied? Geen probleem, je kunt ook kiezen. Je teamgenoten vertrouwen op je steun en helpen andere teamleden om zichzelf te organiseren. Je geeft gevraagde en ongevraagde feedback en je krijgt feedback, je denkt dat dit een kans is om te groeien.

Omdat je focust op resultaat en kwaliteitsbewustzijn, ben je van onschatbare waarde in:

Vertaal functionele en niet-functionele wensen van gebruikers naar passende oplossingen binnen het geldende raamwerk

Werk samen met het team en de producteigenaar om de productachterstand te helpen verbeteren

Houd kritiek op de productkwaliteit en stabiliteit, geef suggesties voor verbetering en help deze te realiseren

Analyseer bestaande processen en ontwerp nieuwe processen op basis van datastroom

Dit neem je mee

Minimaal afgeronde HBO- of WO-opleiding

Minstens 5 jaar ervaring met DWH / BI-milieu-informatieanalisten

Voor de hand liggende kennis en ervaring in Scrum en het schrijven van gebruikersverhalen

Heeft uitgebreide ervaring in het opstellen van logica, 3NF en dimensionale datamodellen, met name modellering in Data Vault 2.0

Kennis van data-analyse en DWH / BI / AA-ontwikkelingsproces

Lees meer over Sparx Enterprise Architect of vergelijkbare tools

Begrijp wet- en regelgeving, zoals AVG

Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands), je kunt je eigen weg vinden in twee talen, zakelijke taal en technologie.

Azure Cloud begrijpen is een voordeel

Bekend met de voordelen van Apache NiFi, Informatica BDM, Snowflake, tabelmodel en Power BI-tools

Het gebeurt hier

Ruim 200 collega’s van de afdeling Data en Analyse (D&A) verzamelden zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Hier is een mix van ervaring en persoonlijkheid, ze komen graag bij elkaar op bezoek om kennis te delen. Als informatieanalist behoor je tot de teams van D&A Business en NS International, maar je moet ook overleggen met collega’s op andere gebieden. Kortom, wij zoeken echte teamspelers!

Op NS kun je rekenen

Werken bij NS betekent dat je het verschil kunt maken op het gebied van duurzame mobiliteit. Je maakt deel uit van een organisatie die midden in de samenleving staat en de ontwikkeling van Nederland heeft gestimuleerd. Als een van de grootste werkgevers van Nederland bieden we echter meer diensten. Neem voor deze functie het volgende op:

Het maximale maandsalaris is 5.968,44 euro (op basis van 36 uur werk per week).

Werk 36 uur per week.

Vijf weken vrij (op basis van 180 uur voltijds werk). Het belangrijkste is dat je ook meer dan een week vrij kunt nemen.

U kunt 3 christelijke feestdagen ruilen voor 3 niet-christelijke feestdagen.

3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en uitstekende pensioenregeling.

Uw tweederangs treinreizen zijn gratis; voor eerste klas reizen kan een kleine persoonlijke uitgave nodig zijn.

Gratis treinreizen voor uw gezin tijdens de daluren.

Na 1 jaar bij NS gewerkt te hebben, krijg je korting op Europese treinreizen.

Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en selectieplannen.

Mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden (in overleg).

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-zoeken.html

Financieel administrateur

Adviseur – financieel

Beschrijving

Voor een dynamische financiële instelling is Total Solutions op zoek naar ervaren medewerkers van over de hele wereld met bijzonder management en intensieve begeleiding van experts.

Heeft u ervaring in dergelijke functies en kunt u sterke klantbegeleiding bieden om hun kredietrisico te verminderen? Ben je oplossingsgericht, communicatief en gevoelig? Kunt u een passend methodeplan ontwikkelen om probleemfinanciering te monitoren en namens de financiële organisatie succesvol te onderhandelen met relevante externe partijen? Reageer dan snel!

Jij brengt mee:

Een HBO-/WO-diploma

2-4 jaar relevante werkervaring

Uitgebreide kennis van bedrijfsfinanciën, zaken en belastingen

Heeft uitgebreide interne en externe ervaring met gesprekspartners

Empathisch denken

Vaardigheden HBO

Opleiding HBO

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administrateur.html

Een baan voor jong professionals!

Voor jonge professionals kan het best lastig zijn om een goede start te maken op de arbeidsmarkt. Wilt u uw carrière direct een boost geven? Verspil dan geen tijd aan eindeloze sollicitaties en neem het hef in eigen hand. Volg een traineeship gemeente en ga direct aan de slag.

 

Verschillende functies

Newpublic maakt het mogelijk voor net afgestudeerden om direct een functie binnen de gemeente te krijgen. Via een twee jaar durende traineeship gemeente, kunt u direct een functie vervullen binnen de gemeente en krijgt u theoretische ondersteuning. Binnen de gemeente zijn er veel verschillende functies mogelijk, van beleidsmaker tot projectleider. Bekijk het volledige aanbod aan mogelijke functies voor de traineeship gemeente op Newpublic.nl. Ziet u een functie dat past bij uw studie achtergrond? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie en meld u aan.

 

Gemeente bij u in de buurt

Newpublic biedt traineeships aan door heel het land. Het is dus goed mogelijk dat bij uw gemeente een functie mogelijk is. Wilt u juist werkzaam zijn in een andere gemeente of grote stad? Dan is dit ook mogelijk via Newpublic. Bekijk de mogelijke locaties voor een traineeship gemeente op Newpublic.nl.

 

Wist u dat na het volgen van deze twee jarige traineeship gemeente, u direct kunt worden aangenomen? Dit kan bij de gemeente waar u de traineeship hebt gevolgd of bij een andere gemeente. Investeer in uw carrière en start met een goede basis door het volgen van een traineeship. U kunt eenvoudig meer informatie inwinnen op Newpublic.nl of u direct aanmelden voor een traineeship bij u in de buurt.

 

Een goede opleiding kapper volgen

Wil je opleiding kapper volgen? Als allround kapper luister jij goed naar de wensen van jouw klanten die speciaal bij jou komen voor hun haarverzorging. Je vertaalt die wensen naar een passend advies. Daarna voer je de totale behandeling uit bij de opleiding kapper: van wassen, knippen/snijden en kleuren tot permanenten en watergolven. En op zijn tijd verzorg je een feestelijk (bruids)kapsel. Met föhnen en stylen maak je een kapsel echt af. Een thuisadvies en de eventuele verkoop van de nodige producten voor verzorging maken de behandeling compleet. Een kapper houdt van mensen, is sociaal en communicatief ingesteld. Je kunt luisteren en adviseren. De klanten voelen zich bij jou op hun gemak. Een kapper is altijd het visitekaartje van de salon. Je ziet er dus zelf ook altijd tip top verzorgd uit.

Hoe ziet de opleiding kapper eruit?

In het eerste jaar van de opleiding kapper leer je al direct een aantal basisvaardigheden; eerst op een oefenhoofd en later op echte modellen. Je leert te wassen, knippen en föhnen. Zo ben je op je stageadres al snel een waardevolle hulp bij het voorbereiden en afronden van de behandelingen. Je leert te werken volgens de ARBO-regels. Dat wil zeggen: gezond en hygiënisch. Ook sociale vaardigheden krijgen veel aandacht: van je eigen presentatie tot aan het hele communicatieproces met klanten en collega’s. Daarna leer je in de opleiding kapper steeds meer verschillende technieken steeds meer met elkaar combineren tot een volledige kappersbehandeling. Je breidt je vaardigheden bij de opleiding kapper rondom wassen, knippen/snijden en föhnen van dames en heren verder uit. Daarnaast leer je basistechnieken als permanenten, watergolven en kleuren. Kortom, jij als kapper beheerst alle basistechnieken van het kappersvak. Je voert die zelfstandig uit, onder toezicht van een leidinggevende die eindverantwoordelijk is.Zo kun je de opleiding kapper succesvol afronden.